Ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Ναυπλιέων πέταγε κόπρανα στο σπίτι υποψήφιου αντιπάλου του

Ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Ναυπλιέων πέταγε κόπρανα στο σπίτι υποψήφιου αντιπάλου του

Απίστευτα πράγματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr, o δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος πέταγε σε καθημερινή βάση για περισσότερο από ένα μήνα, σακούλες στην οικία του αντιπάλου του Δημήτρη Ορφανού, που περιείχαν γκαζάκια με εύφλεκτο υλικό, σκουπίδια καθημερινής χρήσης, χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας, ακαθαρσίες και περιττώματα ζώων.

Όπως αναφέρεται, τα στοιχεία έγιναν γνωστά αφού ο Ορφανός έκανε προσφυγή στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου την Παρασκευή, με την κατάθεση σχετικού βίντεο που δείχνει καρέ – καρέ τις ανεπίτρεπτες πράξεις του δημάρχου. Ο Δημήτρης Ορφανός προσέφυγε την Παρασκευή στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου με τη συνοδεία σχετικού οπτικοακουστικού υλικού ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.

Η αίτηση θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ομολόγησε σε προσωπική ανάρτηση του ότι έκανε τις παραπάνω πράξεις, αλλά μίλησε για «πράξη συμβολικού χαρακτήρα».

Ο πρώην Δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς ζήτησε σε ανάρτηση του την παραίτηση του Δημάρχου μετά από αυτό το γεγονός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter