Ο Νίκος Παππάς μηνύει τη γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα

Ο Νίκος Παππάς μηνύει τη γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα

Μήνυση υπέβαλε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς στην γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα, Ευθαλίας Διαμάντη, με αφορμή την κατάθεσή της στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ο Νίκος Παππάς έκανε λόγο για ψευδείς μαρτυρίες από την πλευρά της κ. Διαμάντη, γνωστοποιώντας ότι θα καταθέσει μήνυση.

«Μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου, εφευρίσκουν αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς σε δήλωσή του.

Διαβάστε επίσης: Ειδικό δικαστήριο: Γεμάτη αντιφάσεις η κατάθεση της γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά

Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της.

Οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά το δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν.

Μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου, εφευρίσκουν αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς.

Η σπουδή τους όμως άμεσα να προσυπογράψουν την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί κρύβονται πίσω της.

Ας συνεχίσουν έτσι.

Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει.

Μαντζουράνης: Τα παραμύθια της Χαλιμάς, ή ακριβέστερα της Ευθαλίας θα αντιμετωπιστούν στα αρμόδια δικαστήρια

«Μετά τα αμέτρητα παραμύθια για μετρητά σε βαλίτσες αγνώστου χρώματος και προέλευσης, που κατέθεσε χθες η καθοδηγούμενη Ευθαλία Διαμαντή, επί σαράντα έτη ιδιαιτέρα γραμματέας του καθ’ ομολογία της χρεοκοπημένου Χρήστου Καλογρίτσα, επισπεύδεται προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια εναντίον της και εναντίον των ηθικών αυτουργών της συκοφαντικής αθλιότητας. Τα παραμύθια της Χαλιμάς, ή ακριβέστερα της Ευθαλίας, με όλη τη λάσπη που κουβαλούν στις βαλίτσες τους, θα αντιμετωπιστούν στα αρμόδια δικαστήρια, εκτός εάν αποφασίσει να αποκαταστήσει την αλήθεια. Έτσι ή αλλιώς, δεν θα επιτρέψουμε να παραμείνουν στο σκοτάδι της ψευδομαρτυρίας ούτε η ίδια, ούτε και οι κρυπτόμενοι υποβολείς της. Έστι δίκης οφθαλμός…» τονίζει σε δήλωσή του ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter