Ο Σκέρτσος απειλεί ότι θα συνεχιστεί η οικονομική πολιτική Μητσοτάκη

Ο Σκέρτσος απειλεί ότι θα συνεχιστεί η οικονομική πολιτική Μητσοτάκη

Μάλλον δεν έχουν μάθει τίποτα και τώρα εκτιμούν ότι η οικονομική πολιτική Μητσοτάκη είναι το μεγάλο ατού της κυβέρνησης.

Έτσι ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος θεωρεί δυνατό χαρτί την ταξική οικονομική πολιτική Μητσοτάκη από την οποία απομακρυνόμαστε συνέχεια από τις ευρωπαϊκές χώρες και μόνον η Βουλγαρία μένει κάτω από εμάς. Το ανήγαγε μάλιστα σε βασικό διακύβευμα των Ευρωεκλογών!

Βγήκε λοιπόν στο Open και μας είπε να ψηφίσουμε ΝΔ στις Ευρωεκλογές γιατί αλλιώς η χώρα θα χρεοκοπήσει με το οικονομικό πρόγραμμα της αντιπολίτευσης, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός και αν εννοεί κάτι άλλο, που να ξέρει κανείς!

Τώρα το ότι οι Ευρωεκλογές δεν έβγαζαν ποτέ κυβέρνηση και ότι οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν φοβούνται τον Κασσελάκη… πάνε περίπατο.

«Τα προγράμματα και οι προτάσεις της αντιπολίτευσης οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε δημοσιονομικό εκτροχιασμό, σε χρεωκοπία», είπε πρωινιάτικα για να απειλήσει έναν λαό που αντιμετωπίζει καθημερινά σούπερ μάρκετ, βενζίνη, λογαριασμούς, δάνεια, επιτόκια, ΕΣΥ και πάει λέγοντας…

Εξάλλου πώς να απειλήσεις με χρεοκοπία ένα νοικοκυριό που ψάχνει μετά τα μέσα του μήνα τις πενταροδεκάρες που έμειναν για να πληρώσει λογαριασμούς και φαγητό; Ίσως να μην τον σκέφτονται καν.

Πονάει μια δίκαιη οικονομική πολιτική υπέρ των πολλών χωρίς δισεκατομμύρια απευθείας αναθέσεων και χρήματα υπέρ των καρτέλ…

Τελικά να δεις πως μερικοί πιστεύουν και τα ψέματα που λένε!

Διαβάστε επίσης:

Πιτσιλιές, βρομιές και Μαφία

Χαλκίδα: Η «εκλεκτή» του Πιτσιλή, η «αλβανική» γραμμή, και ο ρόλος της «Λίνας» – Έτσι δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών εφοριακών

«Εκλεκτή» του Πιτσιλή η επίορκη προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας – Τοποθετήθηκε «με ειδική αιτιολογία του Διοικητή της ΑΑΔΕ» (Έγγραφο)

Χαλκίδα: Ο υφυπουργός Σπανάκης είχε βραβεύσει την προϊσταμένη ΔΟΥ, του κυκλώματος εκβιαστών εφοριακών

Χαλκίδα: Η ιεραρχία της μαφίας των εφοριακών – Τα σημειωματάρια με τα ποσά και τα ονόματα (Video)

Χαλκίδα: Εκβιασμοί επιχειρηματιών και «λεία» 95.600 ευρώ – Έτσι δρούσε το κύκλωμα εφοριακών

Μαφία εφοριακών εκβιάζει επιχειρηµατίες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter