Ο Στίβεν Ντορφ τα χώνει στην «Black Widow» και την Σκάρλετ Τζοχάνσον

Ο Στίβεν Ντορφ τα χώνει στην «Black Widow» και την Σκάρλετ Τζοχάνσον

«Ποτέ δεν θα έπαιζα σε ένα μπλοκμπάστερ σαν την «Black Widow» και η Σκάρλετ Τζοχάνσον και θα έπρεπε να ντρέπεται που παίζει σε αυτό» δήλωσε ο ηθοποιός Στίβεν Ντορφ στον Independent κι έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι κι ο πιο γνωστός ηθοποιός ο Στίβεν Ντορφ παρότι έχει πάρει μέρος -και μάλιστα ως πρωταγωνιστής- σε ταινίες πετυχημένων σκηνοθετών (το «Somewhere» της Σοφία Κόπολα και το «Backbeat» του Ίαν Σόφτλι μεταξύ άλλων) ενώ έχει παίξει και σε μπλοκμπαστεριά βασισμένη σε σούπερ-ήρωα, όπως ήταν το «Blade» του Στίβεν Νόρινγκτον πλάι στο πλευρό του Γουέσλι Σνάιπς το μακρινό 1998. Ξεχασμένος εδώ και καιρό (και σύμφωνα με δηλώσεις του η απόφαση να απομακρυνθεί από το Χόλιγουντ ήταν δική του) ο Στίβεν Ντορφ επανήλθε στο προσκήνιο πριν από δύο χρόνια όταν έπλασε ένα αξιομνημόνευτο χαρακτήρα στον τρίτο κύκλο του «True Detective».

To comeback του φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο αφού πρωταγωνίστησε στο σκληρό ανεξάρτητο δράμα «Embattled» και στο πλαίσιο της προώθησης του συγκεκριμένου φιλμ έδωσε την συνέντευξη αυτή. Μάλιστα εκτός από το χώσιμο στην Black Widow και την Σκάρλετ Τζοχάνσον («είμαι βέβαιος ότι πήρε 6- 7 εκατομμύρια δολάρια για να παίξει στο σκουπίδι αυτό αλλά θα έπρεπε να ντρέπεται. Εγώ ποτέ δεν θα έπαιζα σε ένα φιλμ που μοιάζει με κακό video game και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζω σε ανεξάρτητα φιλμ για να μπορέσω να ανακαλύψω τον επόμενο Κιούμπρικ») ο 48χρονος ηθοποιός είπε μερικά ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα για την βιομηχανία του θεάματος με αποκορύφωμα την άποψη του για τα όσκαρ “η φετινή τελετή ήταν η χειρότερη και πιο ντροπιαστική των τελευταίων ετών” αλλά και την απέχθεια που έχει για κάποιους συναδέλφους του («μερικοί ηθοποιοί δεν έχουν ιδέα για το τι κάνουν και λένε ναι σε ότι τους ζητήσουν»).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter