Ο Τραμπ θεωρεί «απάτη» την έρευνα για το τηλεφώνημα στον Ζελένσκι

Ο Τραμπ θεωρεί «απάτη» την έρευνα για το τηλεφώνημα στον Ζελένσκι

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε λόγο για απάτη από πλευράς Δημοκρατικών, οι οποίοι ερευνούν την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η τουρκική εισβολή στη Συρία και οι διαπραγματεύσεις των ΗΠΑ με την Τουρκία για την κατάπαυση πυρός στην περιοχή, μπήκαν στην κορυφή της ατζέντας, δίχως όμως να ξεχαστεί η πίεση των Δημοκρατικών προς τον Τραμπ, έπειτα από τη συνομιλία που είχε με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Μέσω της Νάνσι Πελόζι, η οποία έβγαλε το θέμα στη δημοσιότητα, οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να «στριμώξουν» για τα καλά τον πρόεδρο, με την έρευνα για την παραπομπή του να έχει ήδη ξεκινήσει.

Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την όλη προσπάθεια των Δημοκρατικών ως μία «απάτη». Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε: «Αυτή είναι μία απάτη που βρίσκεται σε εξέλιξη τώρα από τους Δημοκρατικούς κατά του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και εναντίον μου. Ήταν για ένα έξοχο τηλεφώνημα που είχα με τον Ουκρανό πρόεδρο. Ο ίδιος (σ.σ ο πρόεδρος της Ουκρανίας» το έχει τονίσει «ΟΧΙ ΠΙΕΣΗ!» 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter