O Τσιτσιπάς, τα Harrods και η παντελώς «άτυχη και άστοχη» ανάρτηση

O Τσιτσιπάς, τα Harrods και η παντελώς «άτυχη και άστοχη» ανάρτηση

Κάθε άνθρωπος έχει τις λάθος στιγμές του και το κακό timing…

Κανείς δεν αμφισβητεί τις νίκες στα τερέν του Στέφανου Τσιτσιπά, ούτε τον αγώνα του, ούτε τις δυνάμεις του, μόνον που μερικές φορές τα φάουλ είναι πολύ άσχημα. Όπως και τα λάθος σερβίς…

Μια τέτοια «άστοχη δήλωση» ήταν και η ανάρτηση του τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά στο Twitter όπου ζητούσε να ανοίξουν, να χτιστούν Harrods στην Ελλάδα. «Είναι καιρός» αναφέρει και κανείς δεν αντιλαμβάνεται τι καιρός είναι τη στιγμή της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης που ο κόσμος ούτε αγοράζει, ούτε λεφτά έχει, ούτε προτεραιότητά του είναι…

Ίσως το αναφέρει λόγω της κυβερνητικής ευαισθησίας στην επενδυτική πρωτοβουλία επηρεασμένος από τον «αέρα» πλούτου που έδωσε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στη συνέντευξή της στους Financial Times

«Someone needs to build a Harrods in Greece. It’s about time», γράφει στο Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Εννοείται πως και λάθος στιγμή διάλεξε ο ίδιος, και λάθος μήνυμα τη στιγμή που εδώ, στην Ελλάδα κανείς δεν ξέρει το αύριο, αν έχει ένα πιάτο φαγητό ή αν έχει δουλειά.

Για να μην πούμε αν έχει την υγεία του και δεν χρειαστεί ανύπαρκτη ΜΕΘ.

Όπως και να ‘χει λάθος στιγμή, μια ανάρτηση μάλλον προκλητική, που ο καθένας μπορεί να ανεβάζει, δυστυχώς ωστόσο, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, άλλα περιμένεις.

Και μερικοί συνδέουν την ανάρτηση αυτή με τους «δεσμούς» του με την οικογένεια Μητσοτάκη και το ιδεολογικό πρόσημο, όπως και τα συνεχή συγχαρητήρια της οικογένειας στον τενίστα.

Άλλοι του θυμίζουν κάτω από την ανάρτηση τι κάνει ένα άλλος αθλητής που τίμησε την Ελλάδα και με το παραπάνω…

Δυστυχώς μια ανάρτηση που θυμίζει τις αναφορές στο Baden-Baden ή το παντεσπάνι…

Μερικά σχόλια:

  • Σε ευχαριστούμε που μας έδωκες την ευκαιρία να εκφράσουμε τις επενδυτικές προτάσεις μας. Να ανοίξουν περισσότερα καταστήματα Τερκενλή να μη μας τα κάνει τσουρέκια ο Κυργιάκος κάθε φορά που ζητά τσουρέκι κάστανο η Μαρέβα Γκαμπρόφσκι Smiling face with open mouth

  • Παλικάρι μου,το timing σου είναι άκυρο.Αντιλαμβανομαι ότι προέρχεσαι από ένα οικονομικά άνετο περιβάλλον κ είναι δύσκολο να ταυτιστείς με το μέσο Έλληνα που ζει με το βασικό κ δεν έχει για τα βασικά.Α,επίσης έχουμε κ 100 θανάτους τη μέρα.Απλα λέω.

  • Στην Ελλάδα υπαρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δουλειά, άνθρωποι που πεθαίνουν στις ΜΕΘ. Δεν είναι προτεραιότητα τα πολυκαταστήματα.

  • Στέφανε, θα μπορούσες να ακολουθήσεις το παράδειγμα της οικογένειας Αντετοκουμπο. Just saying που λέμε κ στο Λασίθι

  • Εκεί που ο Αντετοκούμπο βγήκε να μοιράσει τρόφιμα, ο Αντουανέτος επέλεξε να κάνει επίδειξη αναισθησίας και νεοπλουτισμού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter