Ο Χαράλαμπος Αθανασίου ακυρώνει τον ίδιο του τον εαυτό για την φίμωση Πολάκη (Video)

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου ακυρώνει τον ίδιο του τον εαυτό για την φίμωση Πολάκη (Video)

Το ίδιο του τον εαυτό ακυρώνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος έκλεισε χθες το μικρόφωνο και διέκοψε τη συνεδρίαση στη Βουλή ενώ στο βήμα βρισκόταν ο Παύλος Πολάκης με την πρόφαση πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ βρισκόταν εκτός θέματος.

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που ο Χαράλαμπος Αθανασίου, έλεγε καθήμενος στο προεδρείο της Βουλής ότι δεν αφαιρείται ο λόγος από βουλευτές όταν ξεφεύγουν από το θέμα καθώς «υπάρχει παράδοση (σ.σ. ανοχής) στη Βουλή».

«Έπειτα ο κανονισμός λέει καθαρά πως όταν ξεφεύγει κανείς από το θέμα, μπορεί ο πρόεδρος να διακόπτει και να του αφαιρεί τον λόγο. Ε, δεν το κάνουμε αυτό. Υπάρχει μια παράδοση εδώ στη Βουλή που μπορεί ένας να ξεφεύγει από το θέμα και να επεκτείνεται» έλεγε ο Χαράλαμπος Αθανασίου στις 16 Ιουνίου 2020.

Όπως φάνηκε όμως, ο κ. Αθανασίου κάνει διακρίσεις και ο Παύλος Πολάκης ανήκει σε αυτούς που δεν υπάρχει καμία ανοχή, ειδικά όταν τα λεγόμενά του ενοχλούν την «γαλάζια» πτέρυγα.

Τα όσα έλεγε τότε ο Χαράλαμπος Αθανασίου υπενθυμίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος με μια ανάρτησή του στο twitter, εκθέτοντας τον αντιπρόεδρο της Βουλής.

«Ο κ. Αθανασίου, δυστυχώς για τον ίδιο, ακυρώνει μόνος του κάθε κυβερνητικό επιχείρημα. Η επιτροπή δεοντολογίας πρέπει να απασχοληθεί με τη δική του αυταρχική παρέμβαση», σημείωσε ο Ν. Ηλιόπουλος χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter