Όγδοη στον κόσμο η εθνική της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στον τελικό και το ντουέτο (Video)

Όγδοη στον κόσμο η εθνική της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στον τελικό και το ντουέτο (Video)

Οι επιτυχίες για την εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στη Ν. Κορέα, συνεχίστηκαν και σήμερα (16/6) με το ομαδικό να παίρνει την 8η θέση στον κόσμο και το ντουέτο να παίρνει μια ακόμα πρόκριση σε τελικό.

Στον τελικό του ομαδικού και στο τεχνικό πρόγραμμα η Εθνική μας κατέλαβε την 8η θέση με 87.0863 βαθμούς και όπως δήλωσε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ναταλία Τσερνέσκα «τα κορίτσια τα πήγαν περίφημα και μας αφήνουν πολλές ελπίδες για το μέλλον. Είναι μια πολύ νέα ομάδα και μπορεί να έχει σημαντική εξέλιξη»

Την ελληνική ομάδα αποτέλεσαν οι Φραγκάκη, Καραπαναγιώτου, Παπάζογλου, Βασιλοπούλου, Γιαλαμά, Κουτσελίνη, Ζουζούνη και Πλατανιώτη.

Το χρυσό κέρδισε η Ρωσία (96.9426 βαθμοί), το ασημένιο η Κίνα (95.1543β.) και το χάλκινο η Ουκρανία (93.4514β.).

Παράλληλα το ελληνικό ντουέτο (Πλατανιώτη, Παπάζογλου) προκρίθηκε και στον τελικό στο ελεύθερο πρόγραμμα (στο τεχνικό πρόγραμμα είχε έρθει 9ο). Τα κορίτσια πρoκρίθηκαν στον τελικό της Πέμπτης (18/7, 13.00) με την 8η καλύτερη επίδοση (87.8667).

Τέλος αύριο (17/7, 13.00) διεξάγεται ο τελικός στο σόλο (ελεύθερο πρόγραμμα) με την συμμετοχή της Ευαγγελίας Πλατανιώτη.

Δείτε το βίντεο από τα προκριματικά – 14th Ιουλίου 2019

https://www.youtube.com/watch?v=OQz9qlFpeC4



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter