Οι Μπακς ισοφάρισαν και ελπίζουν

Οι Μπακς ισοφάρισαν και ελπίζουν

Σε πλεονεκτική θέση βρίσκονται ξαφνικά οι Μιλγουόκι Μπακς, στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας στο ΝΒΑ.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ισοφάρισε τους Μπρούκλιν Νετς σε 2-2 με την καταπληκτηική εμφάνισή της στο τέταρτο ματς σήμερα τα ξημερώματα (107-96, ημίχρονο 53-48), αλλά απέκτησε ένα πρόσφατο αβαντάζ με τον τραυματισμό του Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο αστέρας των Νετς υπέστη βαρύ διάστρεμμα στη β’ περίοδο του αγώνα, όταν προσγειώθηκε πάνω στο πόδι του Γιάννη, και μάλλον θα χάσει τους υπόλοιπους 2 ή 3 αγώνες της σειράς. Τραυματίας είναι και ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος ουσιαστικά δεν έχει παίξει σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια, ενώ είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει έγκαιρα.

Το πέμπτο ματς θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης στην έδρα των Νετς, οι οποίοι θα παίξουν γηπεδούχοι και τον έβδομο αγώνα το Σάββατο, εάν φτάσουν οι μονομάχοι στο 3-3.

Οι Μπακς έπαιξαν και πάλι ατσάλινη άμυνα, ενώ ο Γιάννης ήταν ο κορυφαίος παίκτης με 34 πόντους (13/21 δ., 1/5 τρ., 5/10 β.), 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Κρις Μίντλετον πέτυχε 19 πόντους, ο Τζρου Χόλιντεϊ 14 και ο Πι Τζέι Τάκερ 13, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε 4 λεπτά στο τέλος χωρίς να σκοράρει.

«Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, μείναμε ψύχραιμοι και είμαστε έτοιμοι να πάμε συγκεντρωμένοι στο Μπρούκλιν για να διεκδικήσουμε το προβάδισμα», είπε ο Αντετοκούνμπο, πριν ευχηθεί περαστικά στον Κάιρι Ίρβινγκ: «Ελπίζω να παίξει στον πέμπτο αγώνα».

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν πρώτος σκόρερ των Νετς με 28 πόντους και ο Ίρβινγκ 11 πριν αποχωρήσει τραυματίας, αλλά το Μπρούκλιν δεν είχε άλλον παίκτη με διψήφιο σκοράρισμα. Η ομάδα του Στιβ Νας προηγήθηκε με 2-0 πριν χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια στο Μιλγουόκι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter