Οι προτάσεις της εβδομάδας

Οι προτάσεις της εβδομάδας

Αυλαία με Nightwish στο Release

INF0 7/6 Πλατεία Νερού από τις 18:00 

Με headliners τους Nightwish, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στον χώρο του συμφωνικού μέταλ, ανοίγει η αυλαία του φετινού Release Athens Festival το οποίο θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 27 Ιουλίου. Special guests των Φινλανδών θα είναι οι Σουηδοί In Flames, ενώ μαζί τους θα εμφανιστούν οι Insomnium και οι Elysium.

O Πασχαλίδης «φωτίζει» με τις «Περσείδες» το Βράχων

INF0 7/6 Θέατρο Βράχων 21:00 

Με στίχους, μουσική και τραγούδια 28 χρόνων δισκογραφίας, ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεκινάει την καθιερωμένη του καλοκαιρινή περιοδεία από το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Μια βραδιά με ταξίδια στο παρελθόν και τραγούδια – σταθμούς από τους δίσκους και τις πολλές σημαντικές συνεργασίες του: «Παραμύθι με λυπημένο τέλος», «Περσείδες», «Στα είπα όλα», «Πεθαμένες καλησπέρες».

Το Βooks n’ beer γιορτάζει τρία χρόνια

INF0 9-11/6 15:00 – 22:00 πλατεία Πρωτομαγιάς 

Το φετινό φεστιβάλ που διοργανώνεται από το red n’ noir και φέτος κλείνει τρία χρόνια θα διοργανωθεί στην πλατεία Πρωτομαγιάς στο Πεδίον του Αρεως (από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου). Η πρώτη μέρα έχει θέμα τη σύγχρονη πραγματικότητα ως δυστοπία αλλά και τις δυστοπικές όψεις της πραγματικότητας. Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη στην κατάσταση του ελληνικού Τύπου και περιλαμβάνει παρουσιάσεις ανεξάρτητων δημοσιογραφικών ομάδων και παρατηρητηρίων, καθώς και υποθέσεων που αναδείχθηκαν στο πλαίσιο του δικαστικού ρεπορτάζ (Ζακ Κωστόπουλος, Δημήτρης Λιγνάδης, δίκτυα trafficking σε Κολωνό και Ηλιούπολη). Η τελευταία μέρα είναι αφιερωμένη στο σύγχρονο έντυπο περιοδικό και στην queer λογοτεχνία και στα κόμικς.

Με το «Βίι» ανοίγει η Πειραιώς 260

INF0 7&8/6 20:30 Πειραιώς 260

Η νέα παράσταση του πρωτοποριακού Ρώσου σκηνοθέτη του θεάτρου και του κινηματογράφου Κιρίλ Σερεμπρένικοφ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ανοίγει το Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου. Συμμετέχουν Ρώσοι, Ουκρανοί και Γερμανοί ηθοποιοί. Στο έργο αποτυπώνεται ο αποτροπιασμός για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Σε μια φανταστική νουβέλα τρόμου που έγραψε το 1835 ο ουκρανικής καταγωγής πατέρας του ρωσικού ρεαλισμού Νικολάι Γκόγκολ, εμπνευσμένος από ένα λαϊκό σλαβικό θρύλο, επινόησε ένα τρομακτικό πλάσμα που το έλεγαν Βίι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter