Οι ταινίες της ημέρας: Hulk, Κυνηγώντας το Maverick και το υποψήφιο για Χρυσό φοίνικα Sicario: Ο Εκτελεστής

Οι ταινίες της ημέρας: Hulk, Κυνηγώντας το Maverick και το υποψήφιο για Χρυσό φοίνικα Sicario: Ο Εκτελεστής

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου θα δούμε θυμωμένους, πράσινους υπερήρωες να τα σπάνε όλα, τεράστια κύματα και λάτρεις του σερφ. Όσο για το τέλος έχουμε το καλύτερο με μια ιδεαλίστρια πράκτορα του FBI να προσπαθεί εξαρθρώσει σπείρας διακίνησης ναρκωτικών.

Καλή θέαση!!

Κυνηγώντας το Maverick/ Open 21:00

Όταν ο νεαρός Τζέι Μοριάρτι ανακαλύπτει ότι η περιοχή Μάβερικ με τα μυθικών διαστάσεων κύματα βρίσκεται μόλις μερικά μίλια από το σπίτι του στη Σάντα Κρουζ, πείθει τον θρύλο του σέρφινγκ, Φρόστι Χέσσον να τον εκπαιδεύσει, ώστε να καταφέρει κάποια στιγμή να σερφάρει πάνω τους…

Σκηνοθεσία: Κέρτις Χάνσον, Σενάριο: Κάριο Σάλεμ

Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζόνι Ουέστον, Ελίζαμπεθ Σου

Hulk / Alpha 22:40

Ο επιστήμονας Μπρους Μπάνερ, μετά από ένα ατύχημα στο εργαστήριο του εκτίθεται στην ακτινοβολία Γάμμα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, κάθε φορά που θυμώνει ο Μπάνερ να μεταμορφώνεται σε ένα υπερμεγέθες πράσινο πλάσμα, που ακούει στο όνομα Χαλκ. Στο διάβα του αφήνει μόνο την καταστροφή, με τον στρατό των ΗΠΑ να τον καταδιώκει.

Σκηνοθεσία: Ανγκ Λι, Σενάριο: Σταν Λι

Ηθοποιοί: Έρικ Μπάνα, Τζένιφερ Κόνελι, Σαμ Έλιοτ, Τζος Λούκας, Νικ Νόλτε, Κάρα Μπουόνο

Sicario: Ο Εκτελεστής/ STAR 01:10

Η ακανόνιστη γραμμή μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικό είναι βουτηγμένη στα ναρκωτικά, τη βία, την παράνομη μετανάστευση, τη διαφθορά και το απέραντο σκοτάδι.

Η πράκτορας του FBI, Κέιτ Μέισερ, αφού κατάφερε να καταξιωθεί σε ένα ανδροκρατούμενο χώρο, αναλαμβάνει μια αποστολή υψίστης σημασίας. Στρατολογημένη από το μυστηριώδη Ματ Γκρέιβερ, εντάσσεται σε μια ομάδα κατά του κλιμακούμενου πολέμου των καρτέλ ναρκωτικών. Με αρχηγό τον αινιγματικό Αλεχάντρο, η ομάδα βρίσκεται στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικό με αποστολή να συλληφθεί ο πιο διαβόητος αρχηγός καρτέλ.

Σκηνοθεσία: Ντενίς Βιλνέβ

Ηθοποιοί: Έμιλι Μπλαντ, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τζος Μπρόλιν, Τζον Μπέρνθαλ

* Η ταινία ήταν υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter