Ολυμπιακός: Καλός στο α’ μέρος, 1-1 με τη Σλάβια Πράγας

Ολυμπιακός: Καλός στο α’ μέρος, 1-1 με τη Σλάβια Πράγας

Την 2η ισοπαλία του στο τέταρτο φιλικό του στην Αυστρία έφερε ο Ολυμπιακός, με 1-1 στο πιο δυνατό του μέχρι τώρα ματς, κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι τώρα.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Αγκιμπού στο 15′ που πλάσαρε άουτ, ενώ στο 32′ ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα ως οφσάιντ. Δυο λεπτά μετά οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Ρέαμπτσιουκ που πήρε το ριμπάουντ από σουτ του Κούντε στο δοκάρι.

Όμως στο 43′ η Σλάβια ισοφάρισε με ένα τυχερό γκολ, καθώς ο Ουσού επιχείρησε σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Κούντε άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Τζολάκη για το 1-1.
Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μασούρα (52′) και μια ακόμη με τον Τικίνιο στο 62′. Μετά τις αλλαγές η Σλάβια πήρε τα ηνία του ματς και οι “ερυθρόλευκοι” έδωσαν χώρο και έψαχναν χωρίς επιτυχία τις αντεπιθέσεις.

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν τον αγώνα οι Τζολάκης, Αβιλα (46′ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς Μπαγκαλιάνης (46′ Σισέ), Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Αγκιμπού, Ελ Αραμπί, Ραντζέλοβιτς (46′ Καρβάλιο). Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπουχαλάκης, Παπαδόπουλος, Αμπουμπακάρ, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο, Κούτρης, Κανέ.

Η Σλάβια αγωνίστηκε με τους Μαντούς, Ουσού, Σάντος, Γιούρασεκ, Ντουντέρα, Ουσόρ, Χολές, Τραορέ, Χρομάντα, Ολαγίνκα, Κόλινς-Σορ (26′ Τεκλ). Επαιξαν στο β’ μέρος και οι Εβερτον, Καχαράμπα, Μάρεκ, Φαν Μιούρεν, Φίλα, Σάμεκ, Οσκαρ, Καμπογκέροφ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter