Ολυμπιακός: Κράτησε χαμηλά τους τόνους ο Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Κράτησε χαμηλά τους τόνους ο Πέδρο Μαρτίνς

Ικανοποιημένος απόλυτα ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το εμφατικό 5-1 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την αξία των δύο ομάδων. Για εμάς πήγαν όλα καλά και για την ΑΕΚ δεν πήγε τίποτα καλό. Είμαστε ικανοποιημένοι και σίγουρα αξίζαμε το τρίποντο» δήλωσε ο Μαρτίνς που θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς την Τετάρτη ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο Πορτογάλος είπε ακόμη: «Πότε βρίσκεται μέσα ο Βαλμπουενά, ο Φορτούνης, ο Χασάν, ο Μπρούμα και κάνουν τη δουλειά που πρέπει. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και όλα όσα έχουμε πετύχει οφείλεται στην αξία τους και στη πολύ καλή δουλειά που κάνουν. Η διαφορά του Μασούρα αυτή τη στιγμή είναι ότι σκοράρει, κάτι που του έλειπε στα προηγούμενα ματς. Αυτό του ανεβάζει κι άλλο την αξία. Είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με πριν. Αν και πριν ήταν σταθερός και καλός. Απλώς, νωρίτερα δεν σκοράραμε, ενώ τώρα σκοράρει».

Για τα 152 ματς που έχει με τον Ολυμπιακό: «Δεν ήξερα ότι έκανα ρεκόρ παρουσιών ως προπονητής με τον Ολυμπιακό σε σχέση με τις πρώην ομάδες μου. Είναι μεγάλη μου αγάπη ο Ολυμπιακός. Ο ύμνος του Ολυμπιακού με εκφράζει».

Ο Ρούμπεν Σεμέδο από τη πλευρά του δήλωσε: «Ήταν μία ωραία βραδιά, ωραίο αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μας που έκαναν καλή δουλειά και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει από το σπίτι.

Ήταν μία βραδιά που είχε μεγάλη σημασία. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά, όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε καλά για αυτό το ματς. Εμφανιστήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και φτάσαμε σε αυτό το σκορ. Είμαστε Ολυμπιακός και δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Την Τετάρτη έχουμε ένα διαφορετικό ματς, ό,τι έγινε σήμερα δεν έχει σχέση με το τι θα γίνει με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter