Ολυμπιακός: Σόου Γκερέρο, 5-0 την Γιαγκελόνια

Ολυμπιακός: Σόου Γκερέρο, 5-0 την Γιαγκελόνια

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και στην πρώτη ώρα του αγώνα ήταν καταιγιστικός απέναντι στην ομάδα που τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα της Πολωνίας. 

Της καταιγίδας που υπήρξε κατά την διάρκεια του αγώνα προηγήθηκε ένας τρομερός Γκερέρο, που σημείωσε τρία γκολ, αλλά κι ένας κεφάτος και παραγωγικός Γιώργος Μασούρας που είχε δύο ασίστ και συμμετοχή στα πρώτα τρία γκολ των «ερυθρολεύκων»!

Μόλις στο 11’ η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ όταν ο Μασούρας έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε, έφθασε στον Μπα ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 31’ πήρε μπροστά ο Γκερέρο και μετά από κλέψιμο και ασίστ του Μασου΄ρα με σουτ έκανε το 2-0 στο 31′. Με τη λήξη του ημιχρόνου πάλι ο Γκερέρο με σουτ και πάλι από ασίστ του Μασούρα ανέβασε το σκορ στο 3-0.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και στο 57’ ο Γκερέρο έφθασε στο χατ τρικ με γκολ για το 4-0!

Ένα λεπτό μετά ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε τους 10 από τους έντεκα παίκτες που ξεκίνησαν το ματς αφήνοντας μέσα μόνο τον Αβράαμ Παπαδόπουλο. Ξεκίνησε με τους Σα, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μπα, Κούτρη, Ανδρούτσο, Σουρλή, Βαλμπουενά, Γ. Μασούρα, Γκερέρο, Σολδάνο και στο 58’ μπήκαν οι Τζολάκης, Μαρτίνης, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Ομάρ, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Φορτούνης, Ντουρμισάι, Ραντζέλοβιτς.

Παρά τις δέκα αλλαγές ο Ολυμπιακός δεν έχασε τη συνοχή του και συνέχισε να παίζει το ίδιο καλά, κάτι που ικανοποίησε απόλυτα τον Μαρτίνς. Ετσι στο 77’ με τον Φορτούνη από πάσα του Ραντζέλοβιτς έγινε το 5-0.

Αξιοσημείωτο ότι στο 74’… κατάφερε και αποβλήθηκε σε φιλικό ματς και με το σκορ ήδη στο 4-0, παίκτης της πολωνικής ομάδας, ο Πόσπισιλ, με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Η ενδεκάδα της Γιαγκελόνια: Σαντίνι, Βοϊτίτσκι, Μίτροβιτς, Άρσενιτς, Γκιλιέρμε, Πόσπισιλ, Κβιέτσιεν (23’ λόγω τραυματισδμού, Χόριν), Καμαρά, Στρούσκι, Ιμάζ, Μουντρίνσκι. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Κάντλεκ, Μπίντα, Κλίμαλα, Ναβρότσκι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter