Οργή στον ΠΑΟΚ για την απόφαση Πογιέτ να «κόψει» τον Κωνσταντέλια: «Προκαλεί κάθε λογική»

Οργή στον ΠΑΟΚ για την απόφαση Πογιέτ να «κόψει» τον Κωνσταντέλια: «Προκαλεί κάθε λογική»

Οργισμένοι είναι στον ΠΑΟΚ με την απόφαση του Γκουστάβο Πογέτ να «κόψει» από τις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας για τους αγώνες με την Ολλανδία και το Γιβραλτάρ τον Γιάννη Κωνσταντέλια. «Ο αποκλεισμός του Κωνσταντέλια από τις επιλογές που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν ξεπερνάει απλά αλλά προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική», έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έριξαν «πυρά» και στους Κ. Κωνσταντινίδη – Τ. Φύσσα: «Εξίσου ανεξήγητη και εξωπραγματική είναι η αδιαφορία τους, που δεν φρόντισαν να επαναφέρουν στην τάξη τον προπονητή. Όχι μόνο ως διοικητικό δίδυμο της Εθνικής, αλλά και ως πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Κατά γενική ομολογία, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει κερδίσει επάξια την πλέον περίοπτη θέση στην βιτρίνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλέον, στην βιτρίνα μπαίνουν ο Πογιέτ και οι Κωνσταντινίδης Φύσσας, για τον αντίθετο λόγο όμως».

Οι παράγοιντες του Δικέφαλου έλεγαν επίσης ότι «όσοι μιλούν με θαυμασμό για το ταλέντο και τις επιδόσεις του Γιάννη, θα απορούν με τον αποκλεισμό του από την Εθνική. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ που ανέκαθεν βρισκόταν δίπλα στην εθνική ομάδα, εύχεται καλή επιτυχία, αν και όπως φαίνεται επανέρχονται οι παλιές συνήθειες τις οποίες είχαμε την ψευδαίσθηση πως είχε αποβάλλει».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter