Όταν ο Άδωνης πόσταρε στο twitter συκοφαντικό δημοσίευμα κατά του Κώστα Βαξεβάνη

Όταν ο Άδωνης πόσταρε στο twitter συκοφαντικό δημοσίευμα κατά του Κώστα Βαξεβάνη

Το Εφετείο Αθηνών, με απόφασή του, χαρακτήρισε ως συκοφαντικό το άρθρο του Χρήστου Ράπτη κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη.

Μάλιστα, ο διευθυντής του iefimerida.gr καλείται να καταβάλλει ως αποζημίωση το ποσό των 12.000 ευρώ για ένα δημοσίευμα γεμάτο λασπολογίες και ψέματα, το οποίο… συνέδεε τον Κώστα Βαξεβάνη με τον Καλογρίτσα και το καταρριφθέν αφήγημα των 3 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και δήθεν ύποπτες συναλλαγές με το κανάλι του Καραγεώργη.

Τότε, το κείμενο είχε κοινοποιήσει περιχαρής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης, βουλευτής της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης. Άραγε ο, πλέον υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης θα επιχειρήσει να κατεβάσει το άρθρο από το Twitter, τώρα που αναδείχθηκε και με τη βούλα του νόμου, ως συκοφαντικό;

«Εδώ υπουργός της κυβέρνησης, ποστάρει άρθρο του iefimerida για το οποίο το δικαστήριο αποφάσισε ότι είναι συκοφαντικό σε βάρος μου και ανάγκασε τον Ράπτη να μου καταβάλει 12.000€. Χρόνια τώρα κινούνται με ψέματα και αθλιότητες εναντίον μου. Δεν έχουν αξιοπρέπεια και ηθική», σημειώνει χαρακτηριστικά σε tweet του ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης για το ποστάρισμα Γεωργιάδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter