Ουκρανία – Νέα απάντηση στη Ρωσία: Αβάσιμη οποιαδήποτε απόπειρα σύνδεσης με την τρομοκρατική επίθεση

Ουκρανία – Νέα απάντηση στη Ρωσία: Αβάσιμη οποιαδήποτε απόπειρα σύνδεσης με την τρομοκρατική επίθεση

Με μια μακροσκελή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο προεδρικός σύμβουλος της Ουκρανίας Μικαϊλο Ποντόλιακ επανέλαβε ότι το Κίεβο δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus Concert Hall, λέγοντας ότι «οποιεσδήποτε απόπειρες σύνδεσης της Ουκρανίας με την τρομοκρατική επίθεση είναι απολύτως αβάσιμες».

«Η Ουκρανία δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτό το περιστατικό. Η Ουκρανία έχει έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας με τη Ρωσία και θα λύσει το πρόβλημα της επιθετικότητας της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης. Οι εκδοχές των ρωσικών ειδικών υπηρεσιών σχετικά με την Ουκρανία είναι απολύτως αβάσιμες και παράλογες» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα τονίζει τα ακόλουθα:

Περιμέναμε την εκδοχή των Ρώσων αξιωματούχων για το «ουκρανικό ίχνος» στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall. Ο πρωτογονισμός και η προβλεψιμότητα είναι ιδανικά χαρακτηριστικά των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας. Για άλλη μια φορά, η FSB το επιβεβαιώνει… Αλλά είναι ακόμα απαραίτητο να τονίσουμε για άλλη μια φορά τα γεγονότα.

Διαβάστε επίσης – Επίθεση στη Μόσχα: Η Ρωσία «βλέπει» επαφές των τρομοκρατών με την Ουκρανία

1. Η ομάδα ενόπλων περνά σε χώρο μεγάλης συγκέντρωσης κόσμου. Χωρίς κανέναν έλεγχο…

2. Για περισσότερο από 1,5 ώρα αυτή η ομάδα πυροβολούσε  ανθρώπους. Δεν υπάρχει καμία παρέμβαση αστυνομικών. Παράλληλα – υπονομεύουν το κτίριο…

3. Μια ομάδα τρομοκρατών σε πλήρη σύνθεση φεύγει ήρεμα από το κτίριο και με τα ίδια αυτοκίνητα που έφτασαν στο Crocus αποχωρούν.

4. Τα προκαταρκτικά στοιχεία και οι καταθέσεις μαρτύρων δίνουν πορτρέτα των δραστών και τους συνδέουν ξεκάθαρα με ισλαμιστές ριζοσπάστες…

5. Οι καταζητούμενοι κινούνται προς αποκλεισμένα συνοριακά περάσματα όπου διεξάγονται ενεργές μάχες και όπου κάθε μέτρο είναι κορεσμένο από ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας για να κάνουν μια έκδηλη, επίδειξη διέλευσης…

Το συμπέρασμα είναι προφανές: οποιεσδήποτε προσπάθειες σύνδεσης της Ουκρανίας με την τρομοκρατική επίθεση είναι απολύτως αβάσιμες. Η Ουκρανία δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτό το περιστατικό. Η Ουκρανία έχει έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας με τη Ρωσία και θα λύσει το πρόβλημα της επιθετικότητας της Ρωσίας (επιθετικότητα, παρεμπιπτόντως, με σκόπιμη τρομοκρατική συνιστώσα) στο πεδίο της μάχης. Οι εκδοχές των ρωσικών ειδικών υπηρεσιών σχετικά με την Ουκρανία είναι απολύτως αβάσιμες και παράλογες…

 

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας σε δήλωσή της νωρίτερα, αναφέρθηκε σε ουκρανικές «επαφές» των υπόπτων για το μακελείο στον συναυλιακό χώρο.

«Ως αποτέλεσμα των ενεργειών των ειδικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, συνελήφθησαν 11 άτομα, μεταξύ των οποίων 4 τρομοκράτες που συμμετείχαν άμεσα στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall. Μετά τη διάπραξη της τρομοκρατικής επίθεσης, οι εγκληματίες σκόπευαν να περάσουν τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα και είχαν σχετικές επαφές από την ουκρανική πλευρά. Η έρευνα για την τρομοκρατική επίθεση συνεχίζεται».

Δείτε επίσης:

Επίθεση στη Μόσχα: Ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 143 – Η Ρωσία «βλέπει» επαφές των τρομοκρατών με την Ουκρανία

Μακελειό στη Μόσχα: Βίντεο παρουσιάζει ύποπτο της τρομοκρατικής επίθεσης να δηλώνει ότι «το έκανα για τα λεφτά»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter