Ουκρανία: Συντριβή ελικοπτέρου κοντά σε νηπιαγωγείο – Νεκροί τρεις υπουργοί (Videos)

Ουκρανία: Συντριβή ελικοπτέρου κοντά σε νηπιαγωγείο – Νεκροί τρεις υπουργοί (Videos)
Πηγή: Danny Armstrong / Twitter

Αεροσκάφος έπεσε σε κτίριο στην πόλη Μπρόβαρι, κοντά στο Κίεβο, το πρωί της Τετάρτης, με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων να έχουν σπεύσει στο σημείο, δήλωσε ο Κίριλο Τιμοσένκο σύμβουλος της προεδρίας της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης: Ουκρανία: Συντριβή ελικοπτέρου κοντά σε νηπιαγωγείο στο Κίεβο – 16 νεκροί

Ανάμεσα στους νεκρούς αναφέρονται από τα ουκρανικά ΜΜΕ ο υπουργός Ντένις Μοναστίρσκι, ο αναπληρωτής υπουργός Γεβγέν Γένιν και ο υφυπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, Γιούρι Λούμπκοβιτς με άλλα 13 άτομα να έχουν χάσει επίσης τη ζωή τους.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν εννέα άτομα, περιλαμβανομένων δύο πιλότων που επίσης σκοτώθηκαν. Στο τοπικό νοσοκομείο νοσηλεύονται 22 τραυματίες, εκ των οποίων 10 παιδιά.

Την ώρα του δυστυχήματος «παιδιά και εργαζόμενοι« του νηπιαγωγείου βρίσκονταν εκεί, είχε δηλώσει νωρίτερα ο περιφερειάρχης του Κιέβου Ολέξι Κουλέμπα.

Σύμφωνα με εικόνες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε μετά την πτώση του ελικοπτέρου.

Το ελικόπτερο που συνετρίβη ανήκε στην δημόσια υπηρεσία για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, η οποία υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter