Παναθηναϊκός -Λαμία 2-2: Τι κι αν έπαιζε με 10 παίκτες για 63 λεπτά…

Παναθηναϊκός -Λαμία 2-2: Τι κι αν έπαιζε με 10 παίκτες για 63 λεπτά…

Η εντυπωσιακή φέτος Λαμία του Βόκολου αν και αγωνιζόταν από το 40′ με 10 παίκτες κατάφερε να αποσπάσει 2-2 από τον Παναθηναϊκό στην 23η αγωνιστική της Super League και τον αφήνει πίσω στη μάχη για τον τίτλο..
Το παιχνίδι φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο στη Λεωφόρο ότι θα είναι συναρπαστικό με τους “πράσινους” να έχουν δύο απώλειες από τραυματισμούς καθώς έχασαν πριν συμπληρωθούν 23 λεπτά τους Βέρμπιτς και Χουάνκαρ!
Οι “πράσινοι” είχαν δοκάρι σε σουτ του Σπόραρ στο 9′ τη στιγμή που η Λαμία προσπαθούσε να κάνει τις δικές της ευκαιρίες στο ματς. Ομως στο 40′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρτίνεθ για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ακαϊντίν. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Τερίμ θα βρει γκολ, αυτο το βρήκε πρώτη η Λαμία με τον πρωην φορ των γηπεδούχων τον Καρλίτος να “χορεύει” όλη την “πράσινη” άμυνα, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ να κάνει το 0-1 (45’+1′). Ομως στο 45’+3′ ο Παναθηναϊκός στάθηκε τυχερός αφού το σουτ του Μπερνάρντ βρήκε στον Νούνιες, άλλαξε εντελώς πορεία και κατέληξε στην άλλη γωνία του Κοσέλεφ για το 1-1.
Στο β’ μέρος οι ” πράσινοι” ξεκίνησαν με χαμένη ευκαιρία σε κεφαλιά του Γερεμέγεφ. Οι γηπεδούχοι με παίκτη περισσότερο είχαν την καθολική υπεροχή κι έκλεισαν τη Λαμία στην περιοχή της. Η πίεση του “τριφυλλιού” έφερε αποτέλεσμα στο 59′, με ποιον άλλον; Τον “χρυσό” παγκίτη τον Γερεμέγεφ που πήρε την ασίστ από τον Βαγιαννίδη και με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1. Το εντυπωσιακό με τον 30χρονο σέντερ φορ είναι ότι έφτασε τα 7 γκολ σε μόλις 200 λεπτά συμμετοχής!
Ομως στο 68′ ο Τόσιτς μολις μπήκε στο ματς έβγαλε την 5η του ασίστ στο πρωτάθλημα, ο Τσιλούλης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και ο Ντραγκόφσκι με κακό υπολογισμό μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2…
Στο 72′ ο Κοσέλεφ έσωσε τη βολίδα του Μπερνάρντ και στο 79′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Τσιλούλη που πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ!
Στο 88′ τραυματίστηκε ο Σθντκλέι αλλά η Λαμία δεν είχε άλλη αλλαγή και ο παίκτης έμεινε τυπικά στο ματς με τη Λαμία να αμύνεται με 9 παίκτες.
Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζανετόπουκος έσωσε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Σπόραρ και στο 95′ η βολίδα του Κώτσιρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!
Ο διαιτητής Ζαμπαλάς απέβαλε τον Μαρτίνεθ κι έδειξε κίτρινες στους Σιντκλεϊ, Σιμόν, Βαγιαννίδη, Κορνέζο..
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (78′ Κώτσιρας), Χουάνκαρ (24′ Μλαντένοβιτς), Ούγκο, Ακαϊντίν, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Μαντσίνι (78′ Λημνιός), Βιλένα (46′ Γερεμέγεφ), Βέρμπιτς (14′ Αϊτόρ), Σπόραρ.
ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες (67′ Τόσιτς), Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Καρλίτος (57′ Κορνέζος), Σλίβκα (82′ Μάλτσι), Τσιλούλης (82′ Στάνκο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter