Παναθηναϊκός: Όγδοο γκολ για Αϊτόρ, έβδομη νίκη – Επικράτησε 1-0 του Αστέρα

Παναθηναϊκός: Όγδοο γκολ για Αϊτόρ, έβδομη νίκη – Επικράτησε 1-0 του Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, ωστόσο τη λύση για τους πράσινους την έδωσε ο Αϊτόρ. Ο Ισπανός άσος στο 78’ κέρδισε πέναλτι από τον Αλβάρες, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ. Το τριφύλλι επικράτησε 1-0 και έφτασε στο «7 στα 7» στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι είχε πολλές διακοπές, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο απέκτησε άγρια ομορφιά. Ο Παναθηναϊκός πίεζε για το γκολ, το οποίο τελικά ήρθε από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν το όγδοο γκολ του Αϊτόρ στην Σούπερ Λίγκα1.

Στις καθυστερήσεις οι πράσινοι έχασαν ευκαιρίες με τους Μπερνάρ (93’) και Βέρμπιτς (95’), ενώ ο Μπρινιόλι έκανε την επέμβαση του ματς στο 97’ μετά από σουτ του Σίτο.

«Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι. Ο Αστέρας ήταν σήμερα μια ομάδα που αμυνόταν και έπρεπε να έχουμε υπομονή για να βρούμε τους χώρους και να γίνουμε επικίνδυνοι. Χρειαζόμασταν υπομονή, πολλά τρεξίματα και νομίζω πως στη διάρκεια του παιχνιδιού δεν αφήσαμε τον Αστέρα να κάνει την παραμικρή επίθεση στην εστία μας», είπε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πρόσθεσε:

«Η ομάδα μου σήμερα ήταν πολύ πειθαρχημένη, μπορεί να μην ήταν το καλύτερο παιχνίδι από άποψη θεάματος αλλά εγώ είμαι πολύ πολύ περήφανος για τις θυσίες των παικτών μου στον γήπεδο και μάλιστα σε στιγμές που δεν βρίσκαμε εύκολα λύσεις. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, μπράβο σε όλους τους παίκτες μου γιατί προσπάθησαν πολύ και πήραμε μια δίκαιη νίκη».

Ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) στο 84’ απέβαλε τον

Ζουκάνοβιτς, ενώ κίτρινη κάρτα έδειξε στους

Κουρμπέλη, Ιγκλέσιας, Καστάνιο, Γκαρντάβσκι και Αλβάρες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες (75’ Βαγιαννίδης), Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Κουρμπέλης (92’ Τσοκάι), Μπερνάρντ, Αϊτόρ, Παλάσιος (63’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρσία (45’+2’ Κρέσπι), Άλβαρες, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Ιγκλέσιας, Στάνκο, Τιλίκα (88’ Ριέρα), Μπαρτόλο (88’ Σίτο), Γκαρντάφσκι, Μπαράλες (60’ Μουνάφο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter