Πανελλαδικές 2022: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ανακοίνωση των βάσεων

Πανελλαδικές 2022: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ανακοίνωση των βάσεων

Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι βάσεις στις Πανελλαδικές όπως ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Συγκεκριμένα, η υπουργός Παιδείας επισήμανε πως τα τελικά αποτελέσματα θα εκδοθούν στα τέλη του Ιουλίου, αντί για τα τέλη  Αυγούστου που έχουμε συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως είπε αυτό θα επιτρέψει στις οικογένειες και τους υποψήφιους φοιτητές να κάνουν καλύτερα τον προγραμματισμό τους για τη νέα χρονιά.

Ο υποψήφιος όπως είπε, η υπουργός μιλώντας στο ΣΚΑΙ, μπορεί να λάβει τα αποτελέσματα και με sms στο κινητό του, αν έχει γραφτεί στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Υπενθυμίζουμε ότι, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 18 Ιουλίου 2022, έληξε και η προθεσμία υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου 2022. Να σημειωθεί πως οι διαδικασίες για την υποβολή του μηχανογραφικού 2022 (Μ.Δ. και Π.Μ.Δ) είχαν ξεκινήσει από την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις, λόγω των πολλαπλών επιδόσεων που προκύπτουν από τους διαφορετικούς συντελεστές βαρύτητας, δείχνουν σχεδόν συνολικά πτώση των βάσεων εισαγωγής, με τις δημοφιλείς σχολές, που βρίσκονται στις πρώτες επιλογές χιλιάδων υποψηφίων, να οδηγούν την καθοδική πορεία, καταγράφοντας τις περισσότερες απώλειες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter