Πάνω από 800 επιχειρήσεις εμπιστεύτηκαν ήδη την εμπειρία της Vodafone για την εξαργύρωση των κουπονιών τους

Πάνω από 800 επιχειρήσεις εμπιστεύτηκαν ήδη την εμπειρία της Vodafone για την εξαργύρωση των κουπονιών τους

Πάνω από 800 επιχειρήσεις στην Ελλάδα εμπιστευτήκαν τα «Ψηφιακά Εργαλεία» της Vodafone για την ψηφιακή τους αναβάθμιση έως σήμερα!

Καινοτομούμε στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις

Με τις υπηρεσίες Vodafone Temperature Control Advanced, Vodafone Business Temperature Tag οι ιδιοκτήτες Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων αναβαθμίστηκαν σε ψηφιακό επίπεδο, καθώς μπορούν να ελέγχουν πλέον τη θερμοκρασία των ψυγείων τους από όπου κι αν βρίσκονται, ανά πάσα στιγμή, αλλά και να ειδοποιούνται ηλεκτρονικά αν για κάποιο λόγο ανέβει η θερμοκρασία, όπως σε περίπτωση βλάβης ή διακοπής ρεύματος. Διατηρώντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο της παραγωγής τους και της ποιότητας των προϊόντων τους.

Μετασχηματίζουμε την Εφοδιαστική Αλυσίδα

Η Vodafone προσφέρει στις επιχειρήσεις της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ψηφιακή αναβάθμιση μέσα από την δράση «ψηφιακά Εργαλεία» μέσα από καινοτόμα προϊόντα όπως το Vodafone ΙοΤ Fleet Control. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις με στόλο οχημάτων που δραστηριοποιούνται στους τομείς των μεταφορών και της παροχής υπηρεσιών για τα οποία η επιχείρηση επιθυμεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την ακριβή τοποθεσία και την πορεία των οχημάτων της, με σκοπό να μπορεί να ενημερώνει τους πελάτες της για την ακριβή ώρα παράδοσης.

Ασφαλίζουμε τις Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών

Αναμφισβήτητα, για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή τα εταιρικά δεδομένα είναι από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτουν. Με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσα από την υπηρεσία Vodafone Cloud Backup εξασφαλίζουμε τη διατήρηση των εταιρικών δεδομένων σε ένα ασφαλές περιβάλλον.Tαυτόχρονα δίνουμε την ευελιξία στον πελάτη να μεταβάλει τον αποθηκευτικό του χώρο, όπως αυτός επιθυμεί, εύκολα και γρήγορα, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του.

Αναβαθμίζουμε τις Επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου

Αναβαθμίζουμε ψηφιακά τις επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, μέσα από την δράση «ψηφιακά Εργαλεία» με τα εργαλεία Microsoft 365. Εξασφαλίζουμε την παραγωγικότητα και την ευελιξία της κάθε επιχείρησης με εφαρμογές Office μέσα από μια cloud, ολοκληρωμένη, απόλυτα ασφαλής & σύγχρονη λύση. Προσφέρουμε στους πελάτες μας την απόλυτη τεχνογνωσία διαχείρισης, υποστήριξης και χρήσης όλων των διαθέσιμων λειτουργιών και δυνατοτήτων της υπηρεσίας Microsoft 365.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter