ΠΑΟ: Κακή εμφάνιση, φιλική τριάρα (3-0) από την Αλκμααρ

ΠΑΟ: Κακή εμφάνιση, φιλική τριάρα (3-0) από την Αλκμααρ

Η Αλκμααρ φανέρωσε τις χτυπητές αδυναμίες του Παναθηναϊκού στο ρόστερ του και σχετικά εύκολα τον φιλοδώρησε με τρία γκολ (3-0). Οι πράσινοι είχαν κενά σε όλες τις γραμμές, έκαναν εύκολα και αρκετά λάθη, ενώ επιθετικά ήταν ανύπαρκτοι.

Η ολλανδική ομάδα ήταν καλύτερη από το πρώτο 45λεπτο και άνοιξε το σκορ στο 12’ με τον Κάρλσον να νικάει τον Διούδη με πολύ ωραίο «τακουνάκι», μετά από γέμισμα στην πλάτη της άμυνας του τριφυλλιού.

Η Άλκμααρ συνέχισε να πιέζει και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου έχασε ευκαιρίες με τους Ντε Βιτ (19’), Σουγκαβάρα (22’) και Ράιντερς (34’).

Στο 65’ ο Διούδης απέκρουσε το σουτ του Χατζηδιάκου, ενώ στο επόμενο λεπτό οι πράσινοι έχασαν την πρώτη (και τελευταία) τους ευκαιρία στο φιλικό παιχνίδι με τον Καρλίτος.

Το 2-0 έγινε στο 85’ με τον Μποάντου και το τελικό 3-0 σημείωσε ο Ράιντερς μετά από λάθος εκτιμήσεις των Χατζηθεοδωρίδη, Ξενόπουλου.

Άλκμααρ (Πασκάλ Γιάνσεν): Βέρχουλστ, Σουγκαβάρα, Χατζηδιάκος, Ίντι (46’ Λετσέρτ), Όστινγκ, Ράιντερς, Εβγέν (62’ Μποάντου), Ντε Βιτ (62’ Πόκου), Κάρλσον (62’ Παυλίδης), Κλάσι (46’ Κοπμάινερς), Γκούντμουντσον (62’ Ανμπουκάλ).

Πανθηναϊκός (Ιβαν Γιοβάνοβιτς): Διούδης (66’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (66’ Σάντσες), Βέλεθ (66’ Σερπέζης), Σιδεράς (66’ Ρόμπι), Χουάνκαρ (66’ Χαζτηθεοδωρίδης), Αλεξανδρόπουλος (66’ Αθανασακόπουλος), Μαουρίσιο (56’ Αγιούμπ), Σαβιέ (46’ Αϊτόρ), Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό (58’ Καρλίτος) Μακέντα (59’ Ιωαννίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter