ΠΑΟ: «Tρίποντο» με Χατζηγιοβάνη στο Περιστέρι

ΠΑΟ: «Tρίποντο» με Χατζηγιοβάνη στο Περιστέρι

Νίκη – ανάσα πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (1-0). Οι πράσινοι από το ξεκίνημα της περιόδου ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους, έχουν δεχθεί αρκετές «σφαλιάρες» και προσπαθούν να σταθούν όρθιοι.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Χατζηγιοβάνης (43’), ο οποίος το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν παροπλισμένος (είχε να αγωνιστεί από τις 15 Σεπτεμβρίου), επειδή δεν συμφωνούσε με τον Νίκο Νταμπίζα για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο τεχνικός διευθυντής αποχώρησε από την ομάδα, ο νεαρός επιθετικός τα βρήκε με τη διοίκηση για την επέκταση της συνεργασίας τους και σήμερα ήταν ο καλύτερος παίκτης της.

Ο προπονητής του τριφυλλιού Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του είπε ότι «στο πρώτο 45λεπτο θυμίσαμε την ομάδα της προετοιμασίας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε σημαντικά προβλήματα. Ο Κουρμπέλης έπαιξε τρία 90λεπτα σε μία εβδομάδα. Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα για την πορεία και συνολικά για τη χρονιά μας. Είμαστε ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα που να αντιπροσωπεύει το DNA μας. Ο καθένας μας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει ότι βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των ηττημένων Γιάννης Αναστασίου ανέφερε: «Δεν κάναμε τίποτα, χάσαμε ένα ημίχρονο, βγάζοντας μία παθητικότητα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είχαμε έναν φόβο. Θέλουμε χρόνο ως ομάδα, θα α βρούμε το δρόμο μας μέσα από τη δουλειά».

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα (80′ Μπαένα), Ανδρούτσος (69’ Νταβιώτης), Γιακουμάκης, Μανούσος, Ρόσα (61’ Βέλλιος).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης (75’ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης, Ζαχίντ (63’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης (71’ Κολοβός), Καμπετσής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter