ΠΑΟΚ- Αρης 0-1: Το «διπλό» της Τούμπας έφερε την ΑΕΚ στην κορυφή

ΠΑΟΚ- Αρης 0-1: Το «διπλό» της Τούμπας έφερε την ΑΕΚ στην κορυφή

Ο Αρης έριξε από την κορυφή τον ΠΑΟΚ επικρατώντας 1-0 στην άδεια Τούμπα. Ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει τις επιθετικές του αρετές, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και κατέκτησαν δίκαια τη νίκη.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στο ξεκίνημα του, ωστόσο η κατοχή μπάλας για τον Δικέφαλο ήταν στο 75%-25%! Στο 5’ σουτ του Ζίβκοβιτς, η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ ο Αρης άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Στο 31’ μετά από λάθος του Κεντζιόρα, ο Σαβέιρο έκλεψε, έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, γύρισε την μπάλα στον Μορόν και ο Ισπανός φορ με ιδανικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Ο Μορόν έφτασε τα 15 γκολ σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος και τα 16 συνολικά μέσα στη σεζόν.

Στο 37’ το σουτ του Οτο ήταν άστοχο, ενώ στο 56’ ο Αρης έχασε ευκαιρία για το 0-2 με τον Σαβέριο. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μουργκ και στο 73’ ο Μπάμπα αστόχησε με κεφαλιά.

Ο Δικέφαλος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 80’. Ο Τάισον πάσαρε στον Τζίμα, το σουτ του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο Κουέστα.

Ο Ρ. Ομπρένοβιτς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Ανσαριφάρντ, Βεστράτε, Φεράρι.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Ότο (70΄ Ντεσπόντοφ), Μεϊτέ (78΄ Οζντόεφ), Αντόνιο (59΄ Σβαμπ), Μουργκ (59΄ Κωνσταντέλιας), Αντρίγια, Τάισον, Μπράντον (70΄ Τζίμας).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (77΄ Βέλεθ), Βερστράτε, Νταρίντα (93΄ Φεράρι), Σαβέριο (77΄ Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ (89΄ Φετφατζίδης), Μορόν (46΄ Ανσαριφάρντ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter