Παπαθανάσης: Δηλώνει θύμα… κανιβαλισμού, αλλά κουβέντα για την ταμπακιέρα

Παπαθανάσης: Δηλώνει θύμα… κανιβαλισμού, αλλά κουβέντα για την ταμπακιέρα

Σε άλλον έναν τηλεοπτικό σταθμό όπου φιλοξενήθηκε, αυτή τη φορά στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ν. Παπαθανάσης, επιχειρώντας να απαντήσει στις καταγγελίες σε βάρος του, επανέλαβε ότι «όλα είναι ψέματα« και ότι «υπάρχει δολοφονία χαρακτήρων».

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε επίσης ότι στοχοποιείται από τον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento Κ. Βαξεβάνη και ότι ταυτίζεται και ο ΣΥΡΙΖΑ!

«Ο κ. Βαξεβάνης, το Documento και ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται. Δολοφονούν χαρακτήρες και κανιβαλίζουν. Όλα είναι ψέματα, έχω πάρα πολλά ένσημα. Έχω πληρωμένα ένσημα 35 χρόνια, διπλές εισφορές. Έχω μηδενική οφειλή και στον ΕΦΚΑ και στο Δημόσιο. Δεν χρωστάω», ισχυρίστηκε χωρίς να απαντά στις αποκαλύψεις του Documento.

Διαβάστε επίσης Με έγγραφα τα ψέματα Παπαθανάση…

«Ο κ. Βαξεβάνης και το Documento συνεχίζει αυτή την στοχοποιημένη κατάσταση εναντίον μου. Δεν οφείλω ούτε ένα λεπτό του ευρώ σε κανένα δημόσιο ταμείο. Έχω ένα δάνειο για το σπίτι μου, το οποίο εξυπηρετώ. Δεν έχω καταδικαστεί ποτέ, δεν έχω κανένα ποινικό αδίκημα και δεν έχω καμία εκκρεμή δίκη στον αέρα. Ανέτρεξαν 18 χρόνια πίσω σε μία εγγύηση που είχα δώσει. Δεν μπορούν να συγκριθούν στην ανάπτυξη, θέλουν να απαξιώσουν το έργο που έχει γίνει. Φτάνει πια με αυτή την ελεεινή συμπεριφορά του Documento και του κ. Βαξεβάνη. Φτάνει πια, είμαι στοχοποιημένος. Λένε ψέματα, είναι ψεύτες» υποστήριξε ο κ . Παπαθανάσης.

Το αληθές βέβαια είναι ότι ο κος Παπαθανάσης, ο υπουργός που πουλάει Ανάπτυξη και Επενδύσεις, ο έμπιστος του Κ. Μητσοτάκη, έχει στην πλάτη του από τις 29-05-2018 το με αριθ. 1015652 Ηλεκτρονικό Κατασχετήριο του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών ΚΕΑΟ…Αλλά για αυτό κουβέντα. Και βέβαια αξίζει να επισημανθεί ότι σε άλλη μια εκπομπή, ο οικοδεσπότης δημοσιογράφος αρνείται να ξεφυλλίσει το Documento και να φτάσεις στο δισέλιδο ρεπορτάζ, για να του επιδείξει τις έγγραφες αποδείξεις και να τους κάνει τις ουσιαστικές ερωτήσεις…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter