Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου – Τι είπαν με τον Τσίπρα στο τηλέφωνο – Τα σενάρια ανασχηματισμού

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου – Τι είπαν με τον Τσίπρα στο τηλέφωνο – Τα σενάρια ανασχηματισμού

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση της συζύγου του, Ράνιας Αντωνοπούλου από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου υπέβαλε την παραίτηση του τηλεφωνικώς στον πρωθυπουργό, ο οποίος και την έκανε αποδεκτή.

Από την Τρίπολη που βρίσκεται για το περιφερειακό συνέδριο, ο κ. Παπαδημητρίου, τηλεφώνησε στον Πρωθυπουργό και για λόγους ευθιξίας υπέβαλε την παραίτηση του. 

Το τηλεφώνημα έγινε περίπου στα μεσάνυχτα

Ο Αλέξης Τσίπρας, συνομίλησε μαζί με τον κ. Παπαδημητρίου και έκανε δεκτή την παραίτησή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν. Εκείνο που δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο είναι αν αυτή η συνάντηση θα γίνει στην Τρίπολη, που μεταβαίνει σήμερα ο Πρωθυπουργός ή αν θα γίνει μετά την επιστροφή τους, στην Αθήνα. 

Πάντως με δύο υπουργούς παραιτημένους σε ένα 24ωρο έχει φουντώσει και η σχετική σεναριολογία για τον ανασχηματισμό. Μέχρι στιγμής πάντως δεν επιβεβαιώνεται σενάριο για ευρύ ανασχηματισμό. Σήμερα όμως θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τον τρόπο της αντικατάστασης του ζεύγους Παπαδημητρίου – Αντωνοπούλου.

Από το Μέγαρο Μαξίμου ακόμη δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση για την αποδοχή της παραίτησης Παπαδημητρίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter