Παρούσα και… άλαλη η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην έκθεση που συμμετείχε προκλητικά και το ψευδοκράτος (Video)

Παρούσα και… άλαλη η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην έκθεση που συμμετείχε προκλητικά και το ψευδοκράτος (Video)

Ούτε μία αναφορά από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη νέα προκλητική κίνηση από την Άγκυρα στη διεθνή τουριστική έκθεση «World Travel Market». Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπά μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας ξεναγήθηκαν και έκαναν δηλώσεις στους χώρους της έκθεσης, όπου μεταξύ άλλων είχε τοποθετηθεί περίπτερο από το ψευδοκράτος με ταμπέλα «North Cyprus».

Διαβάστε επίσης: Νέα πρόκληση: Το ψευδοκράτος συμμετέχει ξανά ως «Βόρεια Κύπρος» σε έκθεση – Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που προήλθαν από το Λονδίνο αλλά και τις σχετικές ενημερώσεις από το υπουργείο, η Όλγα Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Βρετανό ομόλογό της ενώ παρακολούθησε τις εργασίες της συνάντησης όλων των υπουργών Τουρισμού, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης.

Η υπουργός πραγματοποίησε και δηλώσεις μιλώντας για μία «σπουδαία χρονιά στον τουρισμό», αλλά και για αλλαγή σελίδας στην τουριστική στρατηγική της χώρας, ωστόσο δεν έγινε ουδεμία αναφορά στις νέες προκλήσεις από την τουρκική πλευρά.

Ουσιαστικά, η Όλγα Κεφαλογιάννη βάδισε, δια της σιωπής, στα «χνάρια» του Βασίλη Κικίλια.

Ο τότε υπουργός Τουρισμού είχε επισκεφθεί την ίδια έκθεση, δίχως να… ασχολείται τόσο με το περίπτερο που είχε στηθεί και πέρσι, διαφημίζοντας τουριστικές για επιχειρήσεις στο ψευδοκράτος, όσο και από την τεράστια επιγραφή «Turkaegean» που είχε τοποθετηθεί επίσης σε διπλανό σημείο της έκθεσης.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Κικίλιας πήγε περιχαρής στο Λονδίνο, σε έκθεση με διαφήμιση… «Turkaegean» και «Βόρεια Κύπρο» (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter