Πάτρα: Πιθανή ακόμα και εντός της ημέρας η εκταφή της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Πιθανή ακόμα και εντός της ημέρας η εκταφή της Τζωρτζίνας

Ακόμα και εντός της ημέρας ενδέχεται να γίνει η εκταφή της εννιάχρονης Τζωρτζίνας ώστε να εξεταστεί τι υπάρχει στο τάμπλετ με το οποίο θάφτηκε η μικρή μετά από επιμονή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η εκταφή της εννιάχρονης μπορεί να γίνει κι εντός των επόμενων ωρών, καθώς η εντολή έχει δοθεί και μένει να φανεί πότε θα εκτελεστεί.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, το τάμπλετ μπορεί να περιέχει πολύτιμα στοιχεία για τις αρχές. Επεσήμανε, ωστόσο, ότι υπάρχει κι άλλος λόγος να γίνει αυτή η εκταφή.

Όπως είπε, έχει επιβεβαιωθεί η χρήση της κεταμίνης ως αιτία θανάτου, κάνοντας την εκταφή μπορούν να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά της για να γίνει ανάλυση και να μάθουν πώς συνέβησαν τα προηγούμενα περιστατικά.

Παράλληλα, ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» υποστήριξε ότι πρόσωπο που παρέστη στην κηδεία της Τζωρτζίνας τού είπε πως το τάμπλετ της, «χτυπούσε» και λάμβανε ειδοποιήσεις και μηνύματα την ώρα της κηδείας και της ταφής της, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως από αυτό μπορούν να ανασυρθούν στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο κ. Ρουγκάλας είπε ακόμη πως κατά την δική του εκτίμηση, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας και τον θάνατό τους.

Υπενθυμίζεται πως στις 12 σήμερα το μεσημέρι απολογείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, στην πρώτη επίσημη κατάθεση της στους αστυνομικούς.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter