Πάτρα: Σύλληψη 36χρονου για επίθεση στη σύντροφό του μέσα σε νοσοκομείο

Πάτρα: Σύλληψη 36χρονου για επίθεση στη σύντροφό του μέσα σε νοσοκομείο

Στη σύλληψη ενός 36χρονου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας προχώρησαν την Τετάρτη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία σύμφωνα με την οποία βιαιοπράγησε σε βάρος της συντρόφου του δύο φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τη δεύτερη μάλιστα μέσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου ο κατηγορούμενος είχε διακομιστεί μετά από το πρώτο επεισόδιο στη διάρκεια του οποίου είχε επιτεθεί και πάλι στη σύντροφό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά την επίθεση σε βάρος της συντρόφου του μέσα στο νοσοκομείο, φέρεται να την έπιασε από τον λαιμό, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Το βίαιο επεισόδιο προκάλεσε αναστάτωση σε ασθενείς και συνοδούς που βρίσκονταν στο χώρο του νοσοκομείου, αλλά και στο προσωπικό που κάλεσε την Αστυνομία.

Αστυνομικοί μαζί με γιατρούς και νοσηλευτές κατάφεραν, τελικά, να συγκρατήσουν τον 36χρονο εξαγριωμένος άνδρα προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter