Πέδρο Μαρτίνς: «Πρέπει να ανακάμψουμε άμεσα»

Πέδρο Μαρτίνς: «Πρέπει να ανακάμψουμε άμεσα»

Νίκη-αντίδραση στο αυριανό ματς του Ολυμπιακου με τον Αρη ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να “σβήσουν” την κακή εμφάνιση δτην Αμβέρσα και παράλληλα να αυξήσουν τη διαφορά τους από την ΑΕΚ που “σκάλωσε” σήμερα στην Τρίπολη.

«Παίρνουμε πράγματα και από τις νίκες και από τις ήττες. Δεν είναι εύκολο για εμάς όταν χάνουμε γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και για τους στόχους μας. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαχειριστούμε το προηγούμενο παιχνίδι, να το αναλύσουμε και να έρθει η αντίδραση και η ανάκαμψη άμεσα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο» δήλωσε στη Nova ο Μαρτίνς και πρόσθεσε:

«Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για αντίδραση. Θα αναλύσουμε το προηγούμενο παιχνίδι, στο οποίο κάναμε λάθη όλοι μας. Πρέπει να δούμε ποιοι είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα στο ψυχολογικό κομμάτι, υπάρχει κάποια ανησυχία στο θέμα των φυσικών δυνάμεων και θα πρέπει να το εκτιμήσουμε».

Για τον Άρη είπε: «Είναι ανταγωνιστικός, τρίτος στη βαθμολογία με την αξία του και όχι μόνο φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικός αντίπαλος και ο βαθμός δυσκολίας θα είναι υψηλός. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί και χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Θα είναι πολύτιμος ο ρόλος του στην δύσκολη προσπάθεια και στα εμπόδια που θα μας βάλει ο Άρης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter