Πέρασε από την Τούμπα η Κοπεγχάγη, νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ

Πέρασε από την Τούμπα η Κοπεγχάγη, νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ

Αυτοκτόνησε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Κοπεγχάγη, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο σε ότι αφορά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Ο Δικέφαλος μπήκε με το δεξί στο παιχνίδι, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’. Ο Μπίσεσβαρ έβγαλε την σέντρα, ο Σφιντέρσκι προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Ζίβκοβιτς, ο οποίος με σουτ σκόραρε (1-0).

Στην συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ χαλάρωσαν και λίγο έλειψε να το πληρώσουν στο 13’, αλλά το σουτ του αμαρκάριστου Μπίελ έφυγε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν την ισοφάριση κι αυτή ήρθε στο 34’ με σουτ του Άνκερσεν (1-1).

Στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι. Ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα γκέλαρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τζόνσον.

Η Κοπεγχάγη «πάγωσε» την Τούμπα στο 50’. Μετά από δυνατό βόλε του Τζόνσον, η μπάλα βρήκε την πλάτη του Βιεϊρίνια και μετατράπηκε σε πάσα στον Ντικς. Αυτός άνοιξε στον Μπίελ, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε 1-2!

Στο 55’ οι Δανοί έφτασαν κοντά σε ένα γκολ ακόμα με τον Βιντ, αλλά τον κίνδυνο αποσόβησε ο Πασχαλάκης.

Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ «ξύπνησε» και έχασε ευκαιρίες με τους Σφιντέρσκι (57’), Ελ Καντουρί (59’, 70’, 72’), Μπίσεσβαρ (68’).

Στο 94’ αποβλήθηκε επειδή κουτούλησε αντίπαλο ο Μιχαηλίδης.

O Πάβελ Ρατσκόφσκι (Πολωνία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σφιντέρσκι, Ζίβκοβιτς, Στάγκε, Τζόνσον, Κρίστιανσεν.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο (62’ Τέιλορ), Βιεϊρίνια, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σβαμπ (86’ Κούτσιας), Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, τον Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86’ Μουργκ), Σφιντέρσκι (71’ Ακπομ).

Κοπεγχάγη: Τζόνσον, Μπόιλεσεν, Άνκερσεν (74’ Γκάμπριελσεν), Κοτσολάβα, Κρίστιανσεν, Ντάικς, Στάγκε, Λεράγκερ, Μπίελ (86’ Μπάλντουρσον), Βιντ (86’ Χόιλουντ), Μπέβινγκ (62’ Γιόχανσον).

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σλόβαν Μπρατισλάβας επικράτησε της Λίνκολν στο Γιβραλτάρ με 1-4.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1)Κοπεγχάγη 9

2) Σλόβαν Μπρατισλάβας 7

3) ΠΑΟΚ 7

4) Λίνκολν 0

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter