Πιερία: Εκτός του «γαλάζιου» συνδυασμού τέθηκε ο υποψήφιος – νοσταλγός της χούντας μετά τον σάλο

Πιερία: Εκτός του «γαλάζιου» συνδυασμού τέθηκε ο υποψήφιος – νοσταλγός της χούντας μετά τον σάλο

Έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε, ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, διέγραψε από τον συνδυασμό του τον υποψήφιο, Σταύρο Τσιουπλή που ύμνησε με ανάρτησή του τη χούντα ανήμερα της αποφράδας επετείου.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Νέα Δημοκρατία «αγαπά» τους νοσταλγούς της Χούντας

Η ανάρτηση Τσιουπλή, την οποία ανέδειξε η «Εφημερίς του Ολύμπου» και αναδημοσίευσε το documentonews.gr, προκάλεσε πέρα από τις ισχυρές αντιδράσεις και τα σχόλια των κατοίκων της Πιερίας, «ενδοοικογενειακή» γκρίνια στην παράταξη του δημάρχου που είναι γνωστό στέλεχος της ΝΔ με απ’ ευθείας επικοινωνία με το Μαξίμου και διοικεί με την πλήρη συνεργασία τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Μέσω μίας λακωνικής ανακοίνωσης, ο δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος, προσπάθησε να απαλύνει τις εντυπώσεις, αποσιωπώντας τους λόγους της διαγραφής Τσιουπλή, κάνοντας γενικά λόγο για προσήλωση της παράταξής του στο συνταγματικό τόξο.

Από την πλευρά του, ο διαγραφείς έδωσε μια εντελώς διαφορετική ερμηνεία για το πως επήλθε η διαγραφή, διαβεβαιώνοντας μάλιστα ότι… παραμένει σταθερός στις θέσεις και τις πολιτικές του απόψεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter