Πιλότος της Air Canada παρήγγειλε πίτσες για τους επιβάτες λόγω καθυστέρησης (Photo)

Πιλότος της Air Canada παρήγγειλε πίτσες για τους επιβάτες λόγω καθυστέρησης (Photo)

Το πυκνό χιόνι και οι άσχημες καιρικές συνθήκες ανάγκασαν την πτήση 608 της Air Canada από το Τορόντο για το Halifax της Νέας Σκωτίας να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί τελικά στην πόλη Φρέντρικτον, στο Νιου Μπράνσγουικ.

Ωστόσο, ο καιρός δεν έλεγε να ηρεμήσει και το αεροσκάφος παρέμενε καθηλωμένο στο διάδρομο με τους επιβάτες να αρχίζουν να δυσανασχετούν και να αγχώνονται. Ο πιλότος όμως του αεροσκάφους βρήκε μια λύση που άφησε τους πάντες ικανοποιημένους. Παρήγγειλε 23 πίτσες!

Ο Jofee Larivée, διευθυντής στο Minglers Restaurant and Pub στο Oromocto, έλαβε την κλήση του πιλότου και την παραγγελία του για 23 πίτσες με τυρί και πεπερόνι.

«Του είπαμε ότι θα ήταν έτοιμες σε μια με μιάμιση ώρα », είπε ο Larivée και πρόσθεσε πως ήταν η πρώτη φορά που παρέδωσαν πίτσες σε… αεροπλάνο.

Οι πίτσες εστάλησαν στο αεροδρόμιο και οι επιβάτες ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από την ευγενική και έξυπνη κίνηση του πιλότου. Επίσης, τον ευχαρίστησαν που τους κρατούσε συνεχώς ενήμερους για τις καιρικές συνθήκες.

Τελικά, το αεροσκάφος αναχώρησε έπειτα από οκτώ ώρες και ο πιλότος κάλεσε την επομένη στο εστιατόριο από όπου παρήγγειλε τις πίτσες και τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους. 

_x000D_
_x000D_

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter