Πλέι άουτ Super League: Ο ΟΦΗ “βύθισε” τη Λαμία (1-2)

Πλέι άουτ Super League: Ο ΟΦΗ “βύθισε” τη Λαμία (1-2)

Ο ΟΦΗ κέρδισε 2-1 στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα και κράτησε τους γηπεδούχους στη προτελευταία θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής της Super League.

Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι δικαιώθηκαν για την υπεροχή τους και άνοιξαν το σκορ με το διαγώνιο σουτ του Στάικου. Η Λαμία ανέβασε την απόδοσή της και παρότι δεν αξιοποίησε δύο τεράστιες ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν πριν την εκπνοή του 45λεπτου (38’ και 40’), τελικά στο 51’ έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Λούκας.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να πετύχουν και την ανατροπή. Αντ’ αυτού όμως, στο 76’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Αντέτζο σε κεφαλιά του Λάμπρου και ο Φελίπε έκανε το 1-2 που έμεινε ως το τέλος. Ο διαιτητής Μανούχος κιτρίνισε τους Φελίπε, Νούνιες, Πασαλίδης, Σαραμαντάς, Μαρινάκης.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Λουκας Άλβες, Σιμόν, Μπανγκουρά (66’ Αραμπούλι), Γκέντσογλου (46’ Ντελ Πίνο), Μπεχαράνο (80’ Μανούσος), Νούνιες, Καραμάνος (71’ Τζανδάρης), Ρόμανιτς.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης (60’ Ραχμάν), Μπουζούκης (77’ Διαμαντής), Στάικος (66’ Τοράλ), Μεγιάδο, Νέιρα, Τσιλιανίδης (65’ Λάμπρου), Φελίπε.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter