Ποδοσφαιρική μαφία: Επιτέθηκαν και χτύπησαν τη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ

Ποδοσφαιρική μαφία: Επιτέθηκαν και χτύπησαν τη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ

Η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Σταύρου Μάνταλου το Σάββατο το βράδυ δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στην Καβάλα! Οι δράστες μάλιστα όταν την χτύπησαν της είπαν ότι «αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο», όπως κατέθεσε στην αστυνομία το θύμα.

Η μαφία του ελληνικού ποδοσφαίρου δρα ανενόχλητη με την κυβέρνηση απλά να παρακολουθεί τα χτυπήματα της. Από την πλευρά της η ΕΠΟ ενημέρωσε την FIFA και την UEFA.

Για το περιστατικό η ΕΠΟ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».

Δείτε επίσης

Σοκ: Επιτέθηκαν στη σύντροφο μέλους της ΚΕΔ

Κασσελάκης προς ομογενείς: Η ΝΔ αρνείται να σας δώσει το δικαίωμα να είστε υποψήφιοι

Tέμπη: Συγκλονίζει η πρόεδρος του συλλόγου οικογενειών θυμάτων στην Εξεταστική – «Ο Καραμανλής δηλώνει με θράσος αθώος – Γνώριζε ο Μητσοτάκης»

Οροθετικές γυναίκες: «Χαστούκι» ΑΔΔΑ και στον Άδωνη που υπερασπιζόταν την πολιτική Λοβέρδου (Video)

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter