Ποδόσφαιρο: Δημοσιεύματα από Γερμανία περί ενδιαφέροντος από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για Γιαννίκη

Ποδόσφαιρο: Δημοσιεύματα από Γερμανία περί ενδιαφέροντος από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για Γιαννίκη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα των φιλάθλων για το ελκυστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο που παίζει. Κι αυτό είναι έργο του προπονητή της ομάδας Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στη Γερμανία. Μετράει 18 χρόνια στους πάγκους και είναι ένας προπονητής με φοβερές γνώσεις στο ποδόσφαιρο. Έχει πάρει το δίπλωμα από τη σχολή της Κολωνίας, η οποία θεωρείται ίσως η δυσκολότερη (σχολή προπονητικής της) στην Ευρώπη. Είναι ενδεικτικό ότι κάθε σεζόν γίνονται 120 αιτήσεις και τελικά σπουδάζουν σε αυτήν μόλις 24 άτομα. Όταν αποφάσισε να πάει στη συγκεκριμένη σχολή ήταν βοηθός προπονητή και παρόλα αυτά τον δέχθηκαν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο του. Το ματς στους «Ζωσιμάδες» τελείωσε 1-1 και οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν ακόμα και τη νίκη.

Σε αφιέρωμα του «Kicker» για τον Αργύρη Γιαννίκη αναφέρεται ότι ο προπονητής-έκπληξη της φετινής Σούπερ Λίγκα 1 είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Το Γερμανικό περιοδικό εξυμνεί τον 40χρονο προπονητή για το έργο του με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΣ με τους «ερυθρόλευκου», επισημαίνοντας ότι επρόκειτο να γίνει μια «μάχη» ανάμεσα στον Δαβίδ και τον Γολιάθ.

Στο αφιέρωμα υπάρχει εκτενής αναφορά στην πορεία του ως προπονητής, ενώ αναφέρεται ότι πιθανότατα δεν θα ανανεώσει με τον ΠΑΣ. «Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πρέπει να εκφράσουν το ενδιαφέρον που έχουν για τον Γιαννίκη», σημειώνεται στο αφιέρωμα. Οι δύο «μεγάλες» ομάδες αναμένεται να αναζητήσουν προπονητή. Η ΑΕΚ… 100%, ενώ μάλλον δεν θα συνεχίσει και ο Λάζλο Μπόλονι στο «τριφύλλι» ακόμα κι αν η ομάδα εξασφαλίσει την έξοδο της στην Ευρώπη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter