Super League: «Απόδραση» του Ιωνικού από την Τούμπα με χρώμα… Ουκρανίας (Photos)

Super League: «Απόδραση» του Ιωνικού από την Τούμπα με χρώμα… Ουκρανίας (Photos)
SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΠΑΟΚ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ανεμίζοντας τη σημαία της Ουκρανίας πανηγύρισαν οι παίκτες του Ιωνικού το γκολ του Τουράμ, με το οποίο οι Νικαιώτες πήραν βαθμό από τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ (1-1). Μάλιστα η πρωτοβουλία τους χαιρετίστηκε με χειροκρότημα από αρκετούς φιλάθλους στην Τούμπα, παρά τις ρωσικές καταβολές του ισχυρού ανδρός του «Δικεφάλου».

Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής του Ιωνικού Nτμίτρο Τσιγκρίνσκι εμφανίστηκε στο γήπεδο τυλιγμένος με τη γαλαζοκίτρινη σημαία της πατρίδας του και ήταν το κεντρικό πρόσωπο και στους συγκινητικούς πανηγυρισμούς.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΠΑΟΚ – ΙΩΝΙΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ / MOTION TEAM)

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 33ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Μιχάι από τον Μύγα και αξιοποιήθηκε από τον Σβαμπ. Μετά το 1-1, την καλύτερη στιγμή την είχε ο Ιωνικός, με τον Πασχαλάκη να νικάει τον Τουράμ στο τετ-α-τετ (70’).

Νωρίτερα, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ σταμάτησε τον Μάντζη στο 11’ και τον Μύγα στο 39’. Ο «Δικέφαλος» είχε δοκάρι στο πρώτο λεπτό με τον Τσόλακ σε τριπλή ευκαιρία, όπου ζήτησε και πέναλτι.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΠΑΟΚ – ΙΩΝΙΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ / MOTION TEAM)

Ο ΠΑΟΚ παραμένει 2ος αλλά με διψήφια διαφορά από το πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ φορμαρισμένος Ιωνικός συμπλήρωσε 4 αγώνες χωρίς ήττα και βρίσκεται στην 11η θέση.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος «κιτρίνισε» τους Σοάρες (39’), Μιχαηλίδη (69’), Ελ Καντουρί (83’) και Λένις (71’), Ξανθόπουλο (72’, βρισκόταν στον πάγκο).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (76’ Βιεϊρίνια), Σοάρες (62’ Τσιγγάρας), Σβαμπ, Ζαμπά (82’ Κούτσιας), Μιτρίτσα, Μπίσεσβαρ (62’ Ελ Καντουρί), Τσόλακ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Μύγας, Σάντσες (46’ Τουράμ), Τσιγκρίνσκι, Λένις, Ρομαό, Καμπράλ (87’ Βαλέντε), Ντάλσιο, Άοσμαν (90’ Βαφέας), Μάντζης (46’ Πλατέλλας).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter