ΠΟΕΔΗΝ για Παίδων Πεντέλης: Να ξεκινήσουν απόψε οι εφημερίες

ΠΟΕΔΗΝ για Παίδων Πεντέλης: Να ξεκινήσουν απόψε οι εφημερίες

Να ξεκινήσουν απόψε οι εφημερίες του νοσοκομείου ζητά η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωση της αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τώρα  που αναδεικνύεται ο λάθος σχεδιασμός λόγω των καιρικών συνθηκών αφού τα ραντεβού εμβολιασμού αναβλήθηκαν λόγω χιονόπτωσης, καλούμε σήμερα το Υπουργείο Υγείας το Παίδων Πεντέλης να εφημερεύσει όλο το 24ωρο όπως ήταν προγραμματισμένο πριν τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της κυβέρνησης».
Εάν κινδυνέψουν παιδιά είναι έκθετοι, αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ θέτοντας το ερώτημα  «Τα παιδάκια της περιοχής που θα χρειασθούν Νοσοκομείο σήμερα βράδυ πως θα φθάσουν στο κέντρο;»

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση 

Η κυβέρνηση έκλεισε την 24ωρη εφημερία του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης για να το μετατρέψει σε ΜΕΓΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στην «καρδιά» του χειμώνα όταν και οι πέτρες γνωρίζουν ότι στην Πεντέλη κάθε χρόνο τέτοια εποχή χιονίζει συχνά.
Η Βορειοανατολική Αττική έμεινε χωρίς Παιδιατρικό Νοσοκομείο με μεγάλη
δυσκολία στην πρόσβαση των παιδιών στα δύο άλλα Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αττικής. Στα δύο Παιδιατρικά Νοσοκομεία Παίδων ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ η αναμονή των παιδιών αυτές τις ημέρες λόγω της κατάργησης της εφημερίας του Παίδων Πεντέλης αυξήθηκε κατά πολύ.
Έκλεισαν την εφημερία ενός Τριτοβάθμιου Παιδιατρικού Νοσοκομείου για να το
μετατρέψουν σε Εμβολιαστικό Κέντρο που είναι αρμοδιότητα της Πρωτοβάθμιας
Περίθαλψης.
Δεν είναι καινούργια τα σχέδια της κυβέρνησης κατάργησης των Παιδιών Πεντέλης. Πριν δύο μήνες σχεδίαζαν την μετατροπή του σε Ξενώνα Φιλοξενίας εγκαταλελειμμένων παιδιών με Εισαγγελική εντολή που βρίσκονται στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία.
Τώρα λοιπόν που αναδεικνύεται ο λάθος σχεδιασμός λόγω των καιρικών συνθηκών αφού τα ραντεβού εμβολιασμού αναβλήθηκαν λόγω χιονόπτωσης, καλούμε σήμερα το Υπουργείο Υγείας το Παίδων Πεντέλης να εφημερεύσει όλο το 24ωρο όπως ήταν προγραμματισμένο πριν τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της κυβέρνησης.
Είναι έκθετοι εάν κινδυνέψουν παιδιά. Τα παιδάκια της περιοχής που θα χρειασθούν Νοσοκομείο σήμερα βράδυ πως θα φθάσουν στο κέντρο;Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter