Πογιέτ: «Είμαστε ακόμα στην κούρσα για το Euro και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε»

Πογιέτ: «Είμαστε ακόμα στην κούρσα για το Euro και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκουστάβο Πογιέτ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία και το πόσο σημαντικό είναι ενόψει της τελικής ευθείας των προκριματικών του EURO 2024.

«Είμαστε ρεαλιστές, γνωρίζουμε τη θέση μας στον όμιλο. Θυμάμαι την αντίδραση μου όταν έμαθα τον όμιλο. Ήταν δύσκολο και ευτυχώς έχουμε τη δυνατότητα των μπαράζ. Είμαστε ακόμα στην κούρσα θα συνεχίσουμε να τρέχουμε. Δεν έχουμε δικαιολογίες για αύριο, θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να νικήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Πογιέτ, ο οποίος ρωτήθηκε αν σκέφτεται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής και απάντησε λέγοντας ότι «όσον αφορά τους επιθετικούς, προσπάθησα να δω τι κάνουν διαφορετικά στις ομάδες τους και σκοράρουν. Προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Τώρα με τους αμυντικούς έχουμε αρκετές ιδέες αλλά σε μεγάλο ποσοστό δεν θα αλλάξει τη διάταξη της ομάδας. Μην είμαστε δραματικοί, θα το δούμε αύριο».

Τους διεθνείς ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο αμυντικός Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος είπε: «Απομένουν τρία παιχνίδια στον όμιλο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πρώτος στόχος είναι να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Ιρλανδία. Γενικότερα ξέρουμε ότι τα στημένα είναι το δυνατό σημείο του αντιπάλου. Ο προπονητής μας, μας έχει πει ότι πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα στημένα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter