Πολάκης για Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: «Θα πέσετε με κρότο»

Πολάκης για Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: «Θα πέσετε με κρότο»

Νέα ηχηρή παρέμβαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη με αναρτησή του στο facebook, μετά την ανακοίνωση την Πέμπτη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο του ιδιωτικού ταξιδιού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ για να εγκαταστήσει την κόρη του στο Πανεπιστήμιπο Yale των 250.000 δολαρίων. Ενώ η οικογένεια Μητσοτάκη στέλνει τα παιδιά της να σπουδάσουν στις ΗΠΑ, οι οικογένειες που ζουν με 400 ευρώ τον μήνα, σύμφωνα με την άποψη του πρωθυπουργού μπορούν να γίνουν υδραυλικοί ή κομμώτριες. Ο βουλευτής καταγγέλλει τις αναθέσεις των δισεκατομμυρίων ευρώ, τα ρουσφέτια, το μίσος που καλλιεργούν οι Λουδοβίκοι για τους ξένους, την πατριδοκαπηλεία τους και βέβαια τον Σκάι που τους παρουσιάζει ως «άριστους». και όποιοι αντιδρού, ξύλο καταστολή, απολύσεις και εργαλειοποίηση της πανδημίας με τους 13.500 νεκρούς.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Και συ που δεν έχεις ,γίνε υδραυλικός στα Πετράλώνα,κομμώτρια στο Περιστέρι και μέχρι εκεί….
Οι Λουδοβικοι πρέπει να σε κυβερνουν ,ταΐζοντας σε μικρορουσφέτι,μίσος στον ξένο και πατριδοκαπηλεία ….
Αυτοί θα τρώνε τα δις με απευθειας αναθεσεις,με υβριδικά ,ανεμογεννήτριες,επικουρική στους ιδιώτες και συ με 400 ευρώ να βλέπεις το Σκαι και όλη τη σαπίλα να σου παρουσιάζεται ως λεμονανθος και «άριστος»
Κι αν αντιδράς,ξύλο,καταστολή ,αστυνομία στα Πανεπιστήμια,εργαλειοποίηση της πανδημιας των 13.500 νεκρών ,με νομιμοποίηση απολύσεων και ΣΔΙΤ στο ΕΣΥ!
ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕ ΚΡΟΤΟ !!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter