Πολάκης κατά Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: Γιατί δε εγκαλέσατε κι εμάς όταν αντιδράσαμε στην απαλλακτική πρόταση για Λοβέρδο;

Πολάκης κατά Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: Γιατί δε εγκαλέσατε κι εμάς όταν αντιδράσαμε στην απαλλακτική πρόταση για Λοβέρδο;

«Πυρά» κατά της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων εξαπέλυσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης κάνοντας λόγο για «αχαρακτήριστη ανακοίνωση».

Ο Π. Πολάκης αναρωτιέται γιατί δεν είδε μια άλλη «επίθεση» που έκανε ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ «στην Εισαγγελέα Μαρία Καψού που έκανε απαλλακτική πρόταση για τον Αντρέα Λοβερδο με πλήθος αισχρών ψεμάτων ,αποκρύψεων στοίχειωνε και διαστρεβλώσεων! Το αποδείξαμε με υπόμνημα που κατατέθηκε μαζί με την ερώτηση των 42 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ,στην Εισαγγελέα Αθηνών και στον Άρειο Πάγο!»

Και απαντά στο ερώτημα:
«Να σας πω εγω γιατί: ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ και δεν θέλετε να πάρει άλλη δημοσιότητα το θέμα αλλά να κρυφτεί από τα Πετσοταισμενα ΜΜΕ !!!

Διαβάστε επίσης: Εφέτης Σεβαστίδης: Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων μετατρέπεται σε συνδικαλιστικό βραχίονα συγκεκριμένου πολιτικού χώρου

Η ανάρτηση Πολάκη

ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ Κ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ,για την αχαρακτήριστη ανακοίνωση που έβγαλε ,απειλώντας μάλιστα πως θα «πάρει μέτρα»:
1) Για τον Λιγνάδη σας απάντησε το πανώ στην Επίδαυρο!!! Όλα τα άλλα είναι ΦΟΥΣΚΕΣ!
2) Πριν μερικές μέρες ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ως τομέας διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ στην Εισαγγελέα ΜΑΡΙΑ ΚΑΨΟΥ που έκανε απαλλακτική πρόταση για τον Αντρέα Λοβερδο με ΠΛΗΘΟΣ ΑΙΣΧΡΩΝ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ,ΑΠΟΚΡΥΨΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ!!!
Το αποδείξαμε με υπόμνημα που κατατέθηκε μαζί με την ερώτηση των 42 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ,στην Εισαγγελια Αθηνών και στον Άρειο Πάγο!
Αυτή την «επίθεση»που κάναμε ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ;;
Γιατί δεν βγάλατε για αυτήν ανακοίνωση να μας εγκαλέσετε για παρέμβαση στη δικαιοσύνη και στοχοποίηση δικαστή;
Να σας πω εγω γιατί:
ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ και δεν θέλετε να πάρει άλλη δημοσιότητα το θέμα αλλά να κρυφτεί από τα Πετσοταισμενα ΜΜΕ !!!
Σας κοινοποιώ ξανά την είδηση και ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΥΘΕΩΣ να πείτε την άποψη σας για αυτήν την ΕΠΙΟΡΚΗ όπως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ,εισαγγελέα την ΜΑΡΙΑ ΚΑΨΟΥ!!!!
Για να σας δω κύριοι της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που μας κουνάτε το δάκτυλο πως θα μας κάνετε ντα-ντα επειδή κρίναμε την Κυρία ΓΙΑΒΗ την πρόεδρο που και με την δική της ψήφο κυκλοφορεί ελεύθερος ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ!!!!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter