Πρόεδρος τοπικής κοινότητας του δήμου Ηλιδας κάλεσε την αστυνομία και επιχείρησε να σταματήσει υπαίθρια προβολή ταινίας

Πρόεδρος τοπικής κοινότητας του δήμου Ηλιδας κάλεσε την αστυνομία και επιχείρησε να σταματήσει υπαίθρια προβολή ταινίας

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βουλιαγμένη του δήμου Ηλιδας στην Ηλεία, κάλεσε την αστυνομία και επιχείρησε να σταματήσει την υπαίθρια προβολή της ταινίας «Βαρέα και ανθυγιεινά», του Αντωνη Παπαδόπουλου επειδή ο ιδιος έκρινε ότι ήταν παράνομη !

Το περιστατικό έγινε γνωστό από την δημόσια τοποθέτηση στην σελίδα του στο facebook του Χρήστου Κωνσταντόπουλου που είναι εκ των πρωτεργατών του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους στην Ηλεία .

Οπως γράφει ο κ. Κωνστανναντόπουλος:

Στα εννιά χρόνια που το Olympia International Film Festival for Children and Young People οργανώνει το πρόγραμμα “Σινεμά στις πλατείες”, έχουμε επισκεφθεί σχεδόν 100 χωριά στην Ηλεία και έχουμε πραγματοποιήσει περί τις 250 προβολές ταινιών, αλλά αυτό που συνέβη χθες στη Βουλιαγμένη Πηνείας δεν είχαμε φανταστεί ότι μπορεί να μας συμβεί: ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κάλεσε την αστυνομία για να απαγορεύσει την προβολή της ταινίας επειδή ο ίδιος έκρινε ότι ήταν …παράνομη!

Το επεισόδιο δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού. Παραδίδουμε απλώς αυτόν τον …υπέροχο δημοκράτη στη χλεύη των συμπολιτών του.

Υγ 1: Η αστυνομία πήγε στο χωριό και φυσικά δεν απαγόρευσε την προβολή.

Υγ2: Η ταινία που παίχθηκε ήταν τα “Βαρέα και ανθυγιεινά” του Αντώνη Παπαδόπουλου.

Υγ3: Στη Βουλιαγμένη το Φεστιβάλ Ολυμπίας έχει πάει τρεις φορές. Θα ξαναπάμε!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter