Προφυλακίστηκε ο 58χρονος για τη μεγάλη κλοπή θυρίδων στην τράπεζα του Ψυχικού

Προφυλακίστηκε ο 58χρονος για τη μεγάλη κλοπή θυρίδων στην τράπεζα του Ψυχικού

Προφυλακίστηκε ο 58χρονος Βασίλης Γκουρούσης, σύζυγος της γνωστής από τα τηλεοπτικά πάνελ, Τέτας Καμπουρέλη, που κατηγορείται για τη διάρρηξη τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού.

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν τον κατηγορούμενο προσωρινά κρατούμενο.

Τι υποστήριξε ο 58χρονος

Ο 58χρονος αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τις κλοπές των θυρίδων, ενώ υποστήριξε ότι το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε δεν ανήκει μόνο σε αυτόν, αλλά και στην ιδιοκτήτρια της θυρίδας και ενός ακόμα ατόμου, ενώ φέρεται να είπε πως υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα μπορούσε να έχει «μεταφερθεί» το DNA του.

«Πιθανολογώ ότι το γενετικό υλικό θα μπορούσε να έχει βρεθεί στην κασετίνα, όταν η ιδιοκτήτριά της την ακούμπησε στο κοινόχρηστο τραπέζι. Και εγώ και άλλοι χρησιμοποιούμε το ίδιο τραπέζι», είπε ο κατηγορούμενος.

Διαβάστε επίσης: Απολογείται ο κατηγορούμενος για τη μεγάλη κλοπή θυρίδων στην τράπεζα του Ψυχικού

Η πλευρά του κατηγορούμενου ανέθεσε σε πραγματογνώμονα-γενετιστή τη σύνταξη τεχνικής έκθεσης.

Ο ίδιος υποστήριξε πως εντός του χώρου των θυρίδων δεν υπάρχει σύστημα βιντεοσκόπησης ή παρακολούθησης, επομένως δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει από ποιον παραβιάστηκαν οι θυρίδες.

Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα μέτρα προφύλαξης που φέρεται να λάμβανε όταν επισκεπτόταν την τράπεζα, λέγοντας ότι φοράει πολύ συχνά καπέλο και λόγω της πανδημίας λάμβανε προστατευτικά μέτρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter