Προκλητικός Άδωνης επέρριψε την ευθύνη στον… αυτόχειρα: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας για το φάρμακο» (Video)

Προκλητικός Άδωνης επέρριψε την ευθύνη στον… αυτόχειρα: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας για το φάρμακο» (Video)

Για άλλη μία φορά ο Άδωνης Γεωργιάδης προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις, καθώς αυτή την φορά αναφέρθηκε στον καρκινοπαθή από την Κρήτη, που οδηγήθηκε στην αυτοχειρία, δείχνοντας την έλλειψη δομών στο πεδίο της υγείας, αλλά και τις πελατειακές αντιλήψεις που επικρατούν.

Αρχικά ο υπουργός υγείας ανέφερε ότι «το φάρμακο πράγματι ήταν σε έλλειψη, με δική μου παρέμβαση έχει έρθει στην Ελλάδα με έκτακτη εισαγωγή του εισαγωγέα, οποίος έφερε 60.000 φιαλίδια πριν από περίπου 20 μέρες. Ξέρουνε οι καρκινοπαθείς ότι είχα ο ίδιος ασχοληθεί και είχα φέρει το φάρμακο πάρα πολύ γρήγορα, για να μην μείνει σε έλλειψη».

Μάλιστα, ο Άδωνης Γεωργιάδης δήλωσε ότι «αν ο άνθρωπος αυτός είχε επικοινωνήσει με εμάς θα του είχαμε βρει αμέσως φάρμακο, τελικά βρήκε πριν από μερικές μέρες. Σήμερα υπάρχει το φάρμακο».

Όλα αυτά τη στιγμή που η οικογένεια του καρκινοπαθούς αναφέρει ότι έψαχνε φάρμακο για δύο μήνες. Ο υπουργός Υγείας αντί να βγάζει φωτογραφίες για επικοινωνιακούς λόγους με ασθενείς, όπως έκανε χθες στη Θεσσαλονίκη, ας αντιληφθεί ότι το δημόσιο σύστημα υγείας έχει διαλυθεί.

 

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτική έρευνα: 1 στους 5 Έλληνες χωρίς πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας λόγω κόστους – Κόβουν και τα φάρμακα

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνη μετά την αυτοκτονία καρκινοπαθούς: «Εσείς μιλάτε για κέρδη, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές»

Πολάκης: Αγαπηδάκη και Άδωνης έβαλαν πρόεδρο στον ΕΟΔΥ/ΚΕΕΛΠΝΟ πρόσωπο που είχε στραφεί εναντίον του

Σε ΚΥΑ ο… τιμοκατάλογος για τα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ του Γεωργιάδη

Θεσσαλονίκη: Άγριες αποδοκιμασίες κατά Φλωρίδη – Βαρτζόπουλου για τα απογευματινά χειρουργεία – «Υγεία, Παιδεία δεν είναι εμπορεύματα» (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter