Προκλητικός μποναμάς Μητσοτάκη στους ένστολους με το βλέμμα στις εκλογές

Προκλητικός μποναμάς Μητσοτάκη στους ένστολους με το βλέμμα στις εκλογές

Τη χορήγηση εφάπαξ ενίσχυσης ύψους 600 ευρώ σε όλους τους ένστολους της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού Σώματος μέσα στον Δεκέμβριο ανακοίνωσε τη Δευτέρα απ’ την Τρίπολη όπου πραγματοποιεί περιοδεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια δέσμευση καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα την ημέρα μάλιστα που η κοινή γνώμη έχει συγκλονιστεί από το νέο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας στη Θεσσαλονίκη με θύμα 16χρονο Ρομά.

«Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, την επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, χορηγούμε εφάπαξ ενίσχυση σε όλους τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού. Όλο το προσωπικό θα λάβει το Δεκέμβριο και 600 ευρώ ανά υπάλληλο» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε ότι πρόκειται για «ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης« στους αστυνομικούς.

Παράλληλα, σε ένα κρεσέντο παραλογισμού και στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την κατεδάφιση του ΕΣΥ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία δεν έχουν τις απολαβές που θα έπρεπε, για αυτό και φεύγουν στον ιδιωτικό τομέα, αλλά ταυτόχρονα υποστηρίζοντας ότι δεν θα ήταν ρεαλιστικό να τους δοθούν αυξήσεις!

«Όλοι έχουμε παράπονα με τη σημερινή κατάσταση στο ΕΣΥ, αλλά καθε φορά που παίρνει η κυβέρνηση μία πρωτοβουλία ακουμε κριτική, όχι αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση. Εκτός αν θεωρούμε εναλλακτική ότι θα διπλασιάσουμε τους μισθούς των γιατρών» πρόσθεσε μάλιστα ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον αστυνομικό που πυροβόλησε τον 16χρονο – «Πρόκειται για ευθεία βολή»

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια έξω από το Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύεται ο 16χρονος

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστική δήλωση για τον 16χρονο – «Ετοιμοθάνατο το παιδί – Έπρεπε να τον σκοτώσουν; Απαράδεκτο» (Video)

Θεσσαλονίκη:Χαροπαλεύει ο 16χρονος που δέχτηκε σφαίρα κεφάλι για 20 ευρώ (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter