Πρόστιμο μετά το κάρφωμα του Άδωνη… να τα πληρώσει ο Μπακογιάννης

Πρόστιμο μετά το κάρφωμα του  Άδωνη… να τα πληρώσει ο Μπακογιάννης

Επιστολή, έστειλε ο Πακιστανικός Σύλλογος Ελλάδας – Πακιστάν στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο ζητώντας συγνώμη που συγκεντρώθηκαν παραμονή πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου. Όπως, αναφέρεται στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Syed Mohammad Jamil η συγκέντρωση χαρακτηρίζεται «αυθόρμητη και όχι οργανωμένη», καθώς δεν ήταν σε γνώση τους. Κλείνοντας, ζητούν ο υπουργός να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Πραγματικά, είναι αυτό που λέμε «ντράπηκε και η ντροπή». Δεν φτάνει που ο Άδωνης Γεωργιάδης ζήλεψε την δόξα του Μπογδάνου και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία να αναφέρει τους ανθρώπους που πήγαν να γιορτάσουν, αλλά οι Αρχές θεώρησαν, απαραίτητο, να κόψουν και πρόστιμα. Αλλά να πάει ο Ρουβάς με τον Μπακογιάννη να τα πληρώσουν από την αηδία που μας σέρβιραν την παραμονή.

Παρακαλούν οι άνθρωποι να υπάρξει επιείκεια και ποιους παρακαλούν; Εκείνους που δεν τους αναγνωρίζουν καν για πολίτες αυτής της χώρας. Γιατί στο βουλεβάρτο των αρίστων οι άνθρωποι όχι απλά δεν έχουν ίσα δικαιώματα, αλλά θέλουν και να τους εξαφανίσουν.

Λίγη ντροπή παιδιά και κοιτάξτε να ενώσουμε τις φωνές μας να σβηστούν τα πρόστιμα, γιατί είναι κατάφορη αδικία όλο αυτό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter