Πρώτη νίκη από νωρίς ο Αστέρας, 3-0 τον ΟΦΗ

Πρώτη νίκη από νωρίς ο Αστέρας, 3-0 τον ΟΦΗ

Ενα εύκολο βράδι είχε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης που νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ στη 2η αγωνιστική της Super League.

Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που είχε τη πρωτοβουλία στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά ο Αστέρας αφού απείλησε στο 13′ με σουτ του Μιριτέλο, στο 15′ απο σέντρα του Σίτο και κεφαλιά πάσα του Μιριτέλο, ο Μπαρτόλο με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0). Εξι λεπτά μετά, απο σέντρα του Ρεγκίς ο Αργεντινός φορ του Αστέρα, ο Μιριτέλο, με κεφαλιά έκανε το 2-0 απέναντι στον αποδιοργανωμένο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί προσπάθησαν να πιέσουν στη συνέχεια αλλά δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό. Αντίθετα κινδύνευσαν να δεχτούν κι άλλο γκολ στις επικίνδυνες αντεπιθέσεις των γηπεδούχων.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΟΦΗ βγήκε πιο επιθετικός με στόχο να βρει ένα γρήγορο γκολ αλλά τα σουτ που επιχείρησαν οι Τοράλ, Γκαγιέγος, Μοσκέρα, εξουδετέρωσε ο Παπαδόπουλος. Στη συνέχεια ο Αστέρας διαχειρίστηκε το υπέρ του 2-0 κι έφτασε και στο τελικό 3-0 στο 90’+5′ με τον Καλτσά.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου “κιτρίνισε” τους Θοράρινσον, Βούρο, Μπαρτόλο, Μεγιάδο.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Μουνάφο (77′ Σγουρής), Σίτο (87′ Ατιένθα), Ρετζίς (46′ Καλτσάς), Μπαρτόλο (72′ Ζουγκλής), Μιριτέλο.

ΟΦΗ: Μανδάς Βούρος, Καρό, Λαμπρόπουλος (46′ Ριέρα), Λάρσον, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Μπάκιτς (46′ Μοσκέρα), Θοράρινσον (72′ Αμπαντά), Φελίπε, Ντίκο (46′ Τοράλ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter