Πρωτοφανείς εικόνες στη Βουλή: Χάος, χυδαίες εκφράσεις και ξύλο – Προσήχθη ο Φλώρος (Photos)

Πρωτοφανείς εικόνες στη Βουλή: Χάος, χυδαίες εκφράσεις και ξύλο – Προσήχθη ο Φλώρος (Photos)

Εικόνες πέρα από κάθε φαντασία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή. Η ένταση μεταξύ του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνου Φλώρου, με τον Βασίλη Γραμμένο στην αίθουσα της Ολομέλειας συνεχίστηκε με ανταλλαγή χυδαίων εκφράσεων και ολοκληρώθηκε με επίθεση του ανεξάρτητου βουλευτή κατά εκείνου της Ελληνικής Λύσης έξω από την αίθουσα.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος προσήχθη και κρατείται με εντολή του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα. Θα οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου στην ΓΑΔΑ καθώς όπως έκρινε ο πρόεδρος της Βουλής, έχει παραβεί το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα σύμφωνα με το οποίο αποτελεί κακούργημα η βιαιοπραγία εναντίον βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Διαβάστε επίσης: Προσήχθη και κρατείται με εντολή Τασούλα ο Φλώρος για τις μπουνιές στη Βουλή – Θα οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ

Το πρωτοφανές περιστατικό καταδίκασαν κόμματα του κοινοβουλίου. «Καταδεικνύει την περιφρόνηση των ακροδεξιών μορφωμάτων για το κοινοβούλιο και υπενθυμίζει εμφατικά τον κίνδυνο που συνιστά για τη Δημοκρατία μας η ανοχή στη ρητορική μίσους και τον τραμπουκισμό. Εντός και εκτός Βουλής», σχολίασε μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το χρονικό

Στην Ολομέλεια εξεταζόταν η άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου μετά τη μήνυση που είχε υποβάλλει ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή για επιθέσεις που είχε δεχθεί στο διαδίκτυο από συγκεκριμένους λογαριασμούς.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, δημιουργήθηκε ένταση όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας τοποθετούνταν για την άρση ασυλίας, με τον ανεξάρτητο βουλευτή να απαντά ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει εάν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έχει εμπλοκή στην υπόθεση.

Ο διάλογος και η γροθιά

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πνεύματα οξύνθηκαν περαιτέρω για να ακολουθήσει διάλογος με χυδαίες εκφράσεις. «Βούλωσε το εσύ σκουπίδι», φέρεται να είπε ο Βασίλης Γραμμένος, με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να απαντά στον ίδιο τόνο.

«Γ..ω τη μάνα σου. Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα… θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ…», επανήλθε λέγοντας, σύμφωνα με πληροφορίες ο Β. Γραμμένος.

Έπειτα από την ανταλλαγή αγοραίων εκφράσεων, οι δύο βουλευτές βγήκαν έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας, με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να πιάνει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον Β. Γραμμένο από τον γιακά και να τον γρονθοκοπεί ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Διαβάστε επίσης:

Αποβάλλεται ο Φλώρος από τη Βουλή – Αίτημα για άρση ασυλίας

Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης (Photos)

Το ChatGPT τα λέει καλύτερα από τον Αλέξη Χαρίτση…

Χάος και χυδαίες εκφράσεις στη Βουλή – Πώς ξεκίνησε το ξύλο μεταξύ των βουλευτών (Photos)

ΕΛΑΣ για τα αρχηγικά μέλη της Θύρας 7: Βαριά ποινικά μητρώα που εργάζονταν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον δήμο Πειραιά

Politico για επιλογή Φρέντη Μπελέρη από ΝΔ: Ένας «μπαλαντέρ» από τις αλβανικές φυλακές

Ευρωεκλογές: Εντός της ημέρας η απόφαση του Αρείου Πάγου για το μόρφωμα «Σπαρτιάτες» – Πόσα κόμματα κατέθεσαν αίτηση

Αφρικανική σκόνη: Επταπλάσια η συγκέντρωση την Τετάρτη – Πότε θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter