Ψαριανός: Αποχώρησε από το Ποτάμι με ανάρτηση στο Facebook – «Αυτοκριτική» και αιχμές

Ψαριανός: Αποχώρησε από το Ποτάμι με ανάρτηση στο Facebook – «Αυτοκριτική» και αιχμές

Με ανάρτηση στο Facebook ο Γρηγόρης Ψαριανός ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το Ποτάμι. Στην ανάρτησή του δεν φείδεται σχολίων κατά της κυβέρνησης την οποία θεωρεί ως τη χειρότερη μετά τη… χούντα! 

Ο Γρηγόρης Ψαριανός κάνει λόγο για λάθη, ατυχείς επιλογές του κόμματος που μηδένισε το σχεδόν 7% των ψηφοφόρων του. 

Διαβάστε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Σταύρο – Δεν θα μπορεί να μιλήσει ως αρχηγός στη Βουλή – Τι μπορεί να κάνει

Διαβάστε την ανάρτησή του: 

Λοιπόν Φίλοι μου, σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα. Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς. Μακάρι για όλους τα πράγματα να γίνουν καλύτερα Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χουντας. Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

Γρ.Ψαριανός

βουλευτής β’ Αθήνας

με Το Ποταμι

Ανεξάρτητος από σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Ψαριανός – Αμυράς προαναγγέλλουν την αποχώρηση τους από το Ποτάμι

Διαβάστε ακόμα: Ποτάμι για Αμυρά: Ορκιζόταν ότι δεν θα φύγει και έλεγε «δεν είμαι Δανέλλης»

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2238116929848144&set=a.1455606034765908&type=3&theater

Από τις 16 Ιανουαρίου το documentonews.gr είχε γράψει πως οι κύριοι Αμυράς και Ψαριανός παρέμεναν στο Ποτάμι για συγκεκριμένους λόγους και στόχους. Δηλαδή να καταψηφίσει την κυβέρνηση σε περίπτωση πρόταση μομφής ή ψήφου εμπιστοσύνης και να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών καθώς και οι δύο ήταν φανατικά αντίθετοι.

«Είναι κοινό μυστικό ότι οι δύο βουλευτές, οι οποίοι έχουν ταχθεί προ πολλού υπέρ της συνεργασίας με τη ΝΔ, παραμένουν στο Ποτάμι, προκειμένου αυτό να μην πέσει κάτω από τον κρίσιμο αριθμό των «5» βουλευτών και απολέσει την Κοινοβουλευτική του παρουσία και προνόμια.», έγραφε το documentonews.gr και συμπλήρωνε:

«Οι δύο παρασκηνιακά πίεζαν εδώ και καιρό προκειμένου το Ποτάμι να υπερψηφίσει μια πρόταση μομφής της ΝΔ ή να καταψηφίσει μιας πρόταση ανανέωσης της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.»

Περισσότερα ΕΔΩ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter